suomi Meny

UUTISET & REFERENSSIT

KWH Freeze, Vantaa

Kwh Freeze Topp 1
EAB Finland on toimittanut varastokalusteita, taitto-ovia ja törmäyssuojia KWH Freeze Oy:n laajennukseen Vantaalle. Toimitus sisälsi perinteisten OMEGA –kuormalavahyllyjen lisäksi poimintatasot laatikoille ja Maxipacker hyllystön terästason päälle. Suojauksen lähtökohtana oli CE standardi.

Kwh Freeze Topp 3Kaikki vapaat ulkopäädyt toimitettiin 400 mm korkeilla päädyn törmäyssuojilla ja pylvään suojilla. Muut pylväät varustettiin pylvään vahvikkeilla. Trukkikäytävät varustettiin verkkokuormatas 
Lastauslaitureiden 3*3 metrin terästaitto-ovet toimitettiin konekäyttöisinä, THERMOna, Silvermetallic –pellillä ja yhdellä rivillä ikkunoita.

Toimitukseen sisältyi myös kaidetörmäyssuojat, joilla suojattiin sähkökeskuksia ja henkilöliikennettä.

 KWH Freeze Oy on Suomen johtava kaupallinen pakkasvarasto. Pakastettujen elintarvikkeiden varastoinnin ja käsittelyn lisäksi KWH Freeze vuokraa tiloja tavarankäsittelyyn itse huolehtiville asiakkaille. Asiakkaina ovat suurimmat tukkuliikkeet, elintarviketeollisuus ja pakasteiden maahantuojat.

Lisätietoa Varastokalusteet, Teollisuusovet, Teräsrakenteet 

 


VIIMEISIMMÄT UUTISET

Täytä tiedot, mikäli haluat uutiskirjeemme.

Select Prenumeration

FILMI MEISTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Käytämme evästeitä tällä verkkosivustolla parantaaksemme käyttökokemustasi. Jos jatkat navigointia, hyväksyt nämä evästeet Lue lisää Ymmärrän