Kuormalavasiirtohyllyt tehokkaaseen varastointiin

EAB:n kuormalavasiirtohyllyt ovat ykkösvalinta, kun tarvitaan tehokasta varastotilan käyttöä. Kuormalavasiirtohyllyllä voidaan lähes kaksinkertaistaa varastointikapasiteetti. Hylly onkin erittäin hyvä vaihtoehto pienentää varaston neliöitä ja säästää rakennuskustannuksissa.

Kuormalavahyllyjen käyttö käy turvallisesti

Kuormalavahyllyt asennetaan sähkömoottorikäyttöisten vaunujen päälle ja ohjataan joko painonapeilla ja/tai radiolähettimellä trukista. Vaunut liikkuvat ajo- ja ohjauskiskoilla, jotka on valettu betonilattian sisään. Turvajärjestelmä, turvavalokenno hyllystön edessä ja vaunujen sivuilla turvareunat tai valokennot takaavat siirtohyllyjärjestelmän turvallisen käytön. Siirtovaunu- ja järjestelmätoimittaja on Storax.

Storaxin järjestelmä täyttää eurooppalaisen standardin EN 15095:n vaatimukset. Kuormalavahyllyt täyttävät standardit EN 15512, EN 15620, EN 15629 ja EN 15635.

Koko tuotanto yhdeltä, ammattitaitoiselta yritykseltä

Olemme keskittäneet hyllyjen valmistuksen omalle tehtaallemme Ruotsiin, jossa vastaamme itse koko prosessista valvoen tarkasti sen laatua. Tuotteemme ovat tarkoin testattuja omalla testausosastollamme.

Ammattilaisillamme on arvokasta tietotaitoa varastokalusteiden tuotannosta. Pystymme tarjoamaan räätälöityjä ratkaisuja vaativiinkin tarpeisiin. Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme jo ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen.

Tutustu kuormalavasiirtohyllyjen lisäksi muihin varastokalusteisiin, joita meillä on tarjolla todella runsas valikoima. EAB:lta saat esimerkiksi laadukkaat kuormalavahyllyt, ulokehyllyt, läpivirtaushyllyt vetotasot ym.

Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi!