You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

– Min första tanke var att byta till likadana portar som vi haft tidigare, men med eldrift. Men efter att ha tittat på er hemsida och upptäckt dessa helglasade portar som dessutom fanns med maskindrift var valet enkelt. Att vi valde portar med så mycket ljusinsläpp har verkligen ändrat miljön i lokalen då det har blivit mycket ljusare och trevligare. Vi valde också ett solskyddsglas för att begränsa värmeinsläppet som annars kan bli med så mycket glas. Att portarna går snabbt att öppna och stänga och att man kan styra båda med samma fjärrkontroll är också toppen!

ITSESTÄÄNSELVYYS

EAB:ssä kestävyys on tärkeää. EAB:n ovien kestävyys on asia, jonka takana seisomme, minkä Däckcenterin Henrik Åstmar myös vahvistaa.

Heidän käytössä olevat ovet asennettiin vuonna 1982 ja ne ovat siitä lähtien toimineet säässä kuin säässä. Henrik päätti päivittää rakennuksensa uusilla EAB-ovilla, koska hän halusi automatisoidun oven käsikäyttöisen sijaan. Hänen mielestään oli selvää, että uudet ovet tulisivat EAB:ltä.

”Vanhat ovet ovat toimineet vuodesta 1982 ja toimivat edelleen yhtä hyvin, joten oli itsestään selvää, että tälläkin kertaa ovet olisivat EAB-ovia.”

Henrik Åstmar, Däckcenter

KIERRÄTYS EAB:N KANSSA

”Koska vanhat ovemme toimivat edelleen hyvin kuluneisuudesta huolimatta, laitoin ne myyntiin verkkoon.” Meni aikaa tuskin viikko, kun ovet olivat uudella omistajalla Sundsvallissa. Joten EAB:n kestävyyslupaus on jotain, jonka voin todistaa!” Henrik selittää.

TIETOJA DÄCKCENTER-YRITYKSESTÄ

Anderstorpissa sijaitseva Däckcenter pitää varastossa kaikille lompakoille, paksuille ja ohuille, sopivia renkaita ja vanteita. Andersilla, Henrikillä ja Janilla on yli 55 vuoden yhteinen tietämys ja kokemus rengasteollisuudesta. He eivät voi ratkaista kaikkia maailman ongelmia, mutta renkaiden suhteen heitä on vaikea voittaa. Heillä on tietoa suositella ajoneuvossasi parhaiten toimivat renkaat ja vanteet ja tarjota vaihtoehtoja eri hintaluokissa.

www.dackcenter.cc