You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Tuotteet

EAB:n tuotteet ovat tulosta itse kehitetystä konseptista, joka kattaa koko prosessin materiaalien valinnasta valmiin tuotteen asennukseen. EAB:n Engineering Principles -periaatteilla on tärkeä osa tässä konseptissa.

Lue lisää EAB:n Engineering Principles -periaatteesta

Pitkällä aikavälillä

Alussa on idea, josta kehittyy visio ja visiosta piirustus, suunnitelma, rakenne ja kaupallisesti valmis ratkaisu yrityksellesi. Kun ideasi muuttuu todellisuudeksi, joka kestää monien tulevien vuosien ajan, EAB pysyy rinnallasi joka askeleella.

Suhteet

Vastavuoroisen sitoumuksen, vastaanottavaisuuden, joustavuuden ja laatuvaatimusten kautta huolehdimme suhteistamme asiakkaisiin, työntekijöihin, toimittajiin ja ympäröivään maailmaan.

Pitkäaikainen

EAB:llä ajattelemme aina pitkällä aikavälillä, kun investoimme, aloitamme yhteistyön, rakennamme, otamme palvelukseen tai aloitamme jotain uutta, jossa olemme tavaranlähettäjä.

de belofte van EAB Built to last

EAB:n kestävän kehityksen kirja

Built to Last®. Tämä kertoo kaiken siitä, miten ajattelemme ja toimimme täällä EAB:llä. Tämä on lupauksemme asiakkaillemme, mutta myös työntekijöillemme, toimittajillemme ja kaikille, jotka ovat tavalla tai toisella yhteydessä meihin.

Lue EAB:n kestävän kehityksen kirja täältä.