You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
EAB fabrik

EAB-kalusteilla ei ole parasta ennen -päiväystä. Kalusteemme on tehty kestämään vuosikymmeniä. Syyt tähän ovat yksinkertaiset, mutta rehelliset. Kalusteemme on valmistettu vankoista materiaaleista, niissä yhdistyy luotettava rakenne ja ne ovat pitkälle mukautettavissa. Hieman vaatimattomasti kutsumme tätä smoolantilaiseksi kestävyydeksi.

Kiihkeällä tarmolla ja yrittäjähenkisellä ajattelutavalla EAB myy, suunnittelee, valmistaa ja asentaa tunnetusti korkealla laadulla varastokalusteita, teollisuusovia ja teräsrakenteita, jotka on räätälöity asiakkaittemme erityistarpeiden mukaan. Jokaisen asiakkaan on oltava tyytyväinen asiakas.

Perustamisvuosi

1957

Pääkonttori ja tuotantotehdas

Smålandsstenar, ruotsi

Tehtaan pinta-ala

57 600 m²

Työntekijöitä

Noin 380

Liikevaihto

Noin 1,8 bsek

Vientisuhde

Noin 30 %

Tuotteet

Varastokalusteet, teollisuusovet ja teräsrakenteet

Markkina-alue

Eurooppa, pohjois-amerikka ja aasia

Tytäryhtiöt

Norja, Suomi, Alankomaat, Tšekin tasavalta, Tanska ja Kanada

Omistajat

EAB on osa perheyrityskonsernia EAB Groupia, jonka omistajia ovat Per-Åke Anderssonin ja Sven-Gunnar Anderssonin perheet.

Arvomme

EAB:n tavoitteena on olla asiakkaan ensisijainen valinta varastokalusteiden, teollisuusovien ja teräsrakenteiden toimittajana. Haluamme myös olla alueen houkuttelevin työnantaja. EAB:n tehtävänä on varmistaa, että jokainen asiakas on tyytyväinen asiakas ja jokainen työntekijä tyytyväinen työntekijä.

Räätälöinti

Asiakkaan toiveiden tai ongelmien on aina oltava tuotekehityksen ja johtamisen ytimessä.

Laatu

EAB yhdistetään laatuun kaikessa, mitä se tekee ja myy. Meille laatu tarkoittaa kykyä räätälöidä tuotteemme asiakkaidemme, sitoumuksemme ja asiantuntemuksemme mukaan.

Sitoumus

EAB:n asiakasyhteistyölle on ominaista sitoutuminen koko prosessin ajan, ensimmäisestä yhteydenotosta hyväksyttyyn projektiin. Sitoutuminen näkyy kaikissa suhteissa, myös työntekijöitämme ja toimittajiamme koskevissa suhteissa. Tämän mahdollistaa matalan organisaatiorakenteen tuoma suuri työntekijän vastuu.

Asiantuntemus

Asiakaskohtaiset ratkaisut ja sitoumus vaativat asiantuntemusta. Pitkällä ja laajapohjaisella kokemuksella ja jatkuvalla sisäisellä koulutuksella EAB varmistaa, että kaikilla työntekijöillä on korkeatasoinen asiantuntemus.

Over EAB built to last

Haluatko lisätietoa EAB:stä? Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä. Autamme mielellämme.

Ota yhteyttä