You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Täytä oikealla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä!

Täältä löydät vastauksia joihinkin tavallisimpiin ovia koskeviin kysymyksiin.

Katso kaikki kysymykset ja vastaukset

Millaisen oven tarvitsen?

Enintään 3 x 3 m:n kokoisille oviaukoille suosittelemme yleensä kääntöovea tai kolmiosaista taitto-ovea. Jos tarvitset suuremman oven, valinta on aina taitto-ovi. Voimme toimittaa jopa 50 m²:n kokoisia ovia oven sijoittamisesta ja käyttötarkoituksesta riippuen.

Suora linkki
Voinko tilata oven tilaustyönä?

Kyllä, teollisuusovemme ovat täysin mittatilaustyönä tehtyjä. Valmistamme oven antamiesi mittojen ja eritelmien mukaan.

Suora linkki
Tarjoatteko teollisuusovien asennusta?

Kyllä, tarjoamme asennusta ja otamme mittauksia. Lue lisää tästä.

Suora linkki
Kuinka pitkä takuuaika on?

Tarjoamme markkinoiden pisimmän takuuajan, joka on 10 vuotta teollisuusovillemme. Tiedämme, että ne on rakennettu kestämään. Asiakkaillamme on täysin toimivat ovet jopa 30 vuoden jälkeen.

Suora linkki
Mitkä ovat vakiomittanne?

Valmistamme ovia tilauksesta ja räätälöimme oven vastaamaan antamiasi mittoja ja eritelmiä.

Suora linkki
Voinko ostaa lasitettuja teollisuusovia?

Kyllä, voit saada lasituksen, joka sopii valitsemallesi korkeudelle, ja valita niin monta lasitettua osaa kuin haluat. Voit ostaa jopa täysin lasitettuja osia.

Suora linkki

Referenssitapaukset

Lue joitakin uusimmista oviprojekteistamme.

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus
ellos logist center 1

Ellos Group on Pohjoismaiden johtava muodin ja kodinkalusteiden alan verkkokaupparyhmä, jonka verkkokauppasivustot ovat Ellos, Jotex, Stayhard ja Homeroom. Pääkonttori sijaitsee Boråsissa, ja yrityksen juuret ovat syvällä ruotsalaisen tekstiiliteollisuuden sydämessä.

Ellos Groupin perusti vuonna 1947 liikkeenharjoittaja Olle Blomqvist, ja jo vuonna 1953 lähetettiin ensimmäinen postimyyntiluettelo. Ellos oli myös digitaalisten ratkaisujen edelläkävijä, ja ensimmäinen mahdollisuus tehdä verkko-ostoksia lanseerattiin vuonna 1999.

Lue koko tapaus