You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Taitto-ovet

EAB:n kuumasinkityt taitto-ovet ovat jo olleet kauan arvostettuja teollisuusovia vahvuutensa, toimivuutensa ja suunnitteluvaihtoehtojensa ansiosta. Jokainen taitto-ovi valmistetaan Smålandsstenarissa täysin vaatimustesi mukaan. Teollisuusovesi voi olla joko käsi- tai konekäyttöinen, siinä voi olla erityyppisiä eristeitä ja tiettyyn profiiliin sopiva väri. Nämä edut ovat tehneet teollisuusovistamme luonnollisen ensisijaisen vaihtoehdon, jopa arkkitehtipiirustuksissa.

VANKKA MUUTAMILLA LIIKKUVILLA OSILLA

EAB:n teräksisissä teollisuusovissa on tukevat helat, korkealaatuinen viimeistely ja kestävä rakenne, jossa on vähän liikkuvia osia. Tämä antaa ovelle erinomaisen kestävyyden ja minimaalisen huollon tarpeen.

MANUAALINEN TAI MOOTTORIKÄYTTÖINEN

EAB:n taitto-ovet voidaan suunnitella joko manuaali- tai sähkökäyttöisinä.

LUPAUS 10 VUODEN TAKUULLA

Tiedämme, että ovemme kestävät ja pitävät, mitä lupaamme. Siksi mukana tulee aina 10 vuoden takuu riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

Valitse rakenne

Taitto-ovemme runkorakenne on valmistettu hitsatuista teräsprofiileista, jotka kestävät kovia iskuja ja voidaan suoristaa. Ovet valmistetaan 2-, 3-, 4-, 5- tai 6-osaisina, joista voit valita itsellesi ja yrityksellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Löydä inspiraatio taitto-oveesi

vikport maskindriven

Automaattiset taitto-ovet luotettavalla tekniikalla

Moottorikäyttöisissä taitto-ovissamme on pulssiautomaatio, jonka DAAB on erityisesti suunnitellut ovien, porttien ja puomien ohjaamiseen. Lisäkortit voidaan yhdistää helposti liikennevaloihin, porttikäytäviin ja rajoitettuun avaamiseen. Koneen käyttö on valmisteltu liitettäväksi laitteisiin, kuten painikekoteloon, avainohjauslaatikkoon, radiovastaanottimeen, kortinlukijaan ja koodilukkoon.

Ovilehdet ja verhous

Palo-oviemme karmit koostuvat hitsatuista, sinkityistä suorakulmaisista profiileista, ja ne on verhottu polyesterimaalatulla profiiliteräslevyllä. Teräsverhous on ruuvattu oven karmiin omilla erikoisruuveillamme, mikä tekee teräslevyn vaihtamisesta helppoa vaurion sattuessa.

Eristämättömästä erittäin eristettyyn

Välieristeenä käytetään joko 40 tai 60 mm:n paksuista mineraalivillaa. Korkeaeristettyä ovea haluaville valmistamme sen lämpökatkolla kylmäsillassa ja 45 tai 65 mm:n paksuisella mineraalivillaeristeellä. Kutsumme korkeaeristettyä mallia lämpötaitto-oveksi. Voit tietysti valita myös täysin eristämättömän ratkaisun, jossa teräslevy on vain ulkopuolella.

Päästä valo sisään lasitetulla ovella

Valitse yksi tai useampi lasitettu osa tai miksei kokolasista ovea optimaalisen valonläpäisyn takaamiseksi. Taitto-ovet toimitetaan eristyslasilla D4-18, jonka U-arvo on 1,1 ja joka on asennettu luonnollisesta eloksoidusta alumiinista valmistettuihin kestäviin listoihin. Muita lasitustyyppejä voidaan asentaa pyynnöstä.

portar

Kun toiminto tapaa muotoilun

Me EAB:llä luomme joka päivä konkreettisia todisteita siitä, että kestävän ja toiminnallisen oven ei tarvitse olla tylsä. 50 vuoden kokemuksella ovien valmistuksesta osaamme muotoilun, toiminnan ja kestävyyden yhdistämisen taidon. Lue lisää Designline-konseptistamme, joka antaa sinulle rajattomia mahdollisuuksia räätälöidä ovesi.

Räätälöi ovesi

Mikä väri sopii sinulle?

Oven väri voi muuttaa koko rakennuksen ulkonäköä. Tämä on vakiintunut tosiasia ja tästä syystä olemme päättäneet tarjota useita värejä vakiona. Värit näkyvät vieressä. EAB tarjoaa kolme vaihtoehtoa taitto-oven pintakäsittelyyn:

 • Vaihtoehto 1: Kuumasinkitty ovilehden runko ja teräsverhous
 • Vaihtoehto 2: Kuumasinkitty ovilehden runko polyesterimaalatulla teräslevyverhouksella erillisen värivalikoiman mukaan
 • Vaihtoehto 3: Maalauskäsittely kuumasinkitylle ovilehden rungolle ja teräslevyverhoukselle erillisen maalausohjelman mukaan

Yhtenäinen ja lämmin tunne

EAB:n ovien vaihtoehtoja on loputtomasti ja on useita tapoja saada ovi sopimaan ympäröivään ympäristöön.

Tässä näet, kuinka ovi voidaan verhoilla puulla ja miten se vaikuttaa rakennuksen ulkonäköön. Katso koko video tästä.

INSPIRAATIOKUVAT

Vikport helglasad
Vikport antracit
Vikport helglasad bilhall
Vikport
vikport 3 rader glas
Vikport helglasad

KUINKA PALJON TAITTO-OVI MAKSAA? ARVIOI OVEN HINTA

Hintapyyntö
EAB Västbo Transp -3

CE-merkityt teollisuusovet, jotka täyttävät vaatimukset

EAB:n taitto-ovet ovat CE-merkittyjä EU:n rakennustuoteasetuksen ja EU:n konedirektiivin mukaisesti. Kaikki tuotteet täyttävät ruotsalaisen ovistandardin SS-EN 13241-1 vaatimukset.

Ovi plus – lisää vaihtoehtoja

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Kutsumme tätä nimellä Ovi Plus.

Lue lisää ovi plus -vaihtoehdosta
 • Suunnittelu ja vaihtoehdot
 • Palvelu ja nopeus
 • Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa
 • Turvallisuus ja toiminta
 • Maksimimitat

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Sertifiointi

EAB on sertifioitu standardin EN 1090-1 mukaisesti ja täyttää siten teräsrakenteiden suorituskykyvaatimukset. EAB on sertifioitu myös standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

Referenssit

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Varusteet ja vaihtoehdot
teollisuusovet, yksityiskohta saranoista
 • Muovilaakereilla varustetut, voiteluvapaat ja hitsatut saranat.
 • Kuulalaakeriohjatut ohjaushelat tai kannattimet, jotka kulkevat C-profiileissa.
 • Lattiaohjain oven keskellä.
 • Sisäpuolinen salpakahvalukitus; DeJo 55100. Ikkunasalvat on varustettu riippulukkokorvakkeilla.
 • Taitto-ovet voidaan varustaa käyntiovilla ja ABLOY-vakiolukolla ilman avainpesää ja kahvalla 640 N. Muita lukkotyyppejä saatavana pyynnöstä.
Lasitus ja tiivistys

Lasitus

Taitto-ovet toimitetaan eristyslasilla D4-18, U-arvo 1,1, asennettuna kestävillä, luonnollisesti oksidoituneilla alumiinilistoilla. Muita lasitustyyppejä voidaan asentaa pyynnöstä.

Tiivisteet

Kaikki tiivistelistat on valmistettu EPDM-kumista ja ruuvattu ovenkarmin ja ovielementtien väliin karmia ja lattiaa vasten.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä ovista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto