You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Nykyään maatilalla on lihakarjaa ja lampaita ja tietysti Lucas, valkoinen länsiylämaanterrieri järjestystä pitämässä. He pyörittävät maatilaa yhdessä, mutta kun Philipin intohimo kohdistuu pääasiallisesti maatalouteen, Alexanderin intohimona on sisustus, kasvit ja aidot käsityönä tehdyt tuotteet. Ensimmäisten Horsabäckin vuosien aikana Alexander työskenteli myös useissa kaupoissa Båstadissa sekä kukkakauppiaana että sisustusarkkitehtinä, mutta unelma omasta kaupasta vain vahvistui. Kun Malmnäs Möbler & Interiör -liikkeen ovet avattiin vuonna 2014, se oli lähinnä kukkakauppa, mutta vuosien varrella viehättävä kauppa on muuttunut ja laajentunut.

”Meillä on kauppa samassa rakennuksessa kuin eläimet, ja tässä osassa olivat tallit hevosille ja sioille. Edellisillä omistajilla oli yläkerrassa munivia kanoja”, Alexander kertoo. Aloitimme ensin parilla huoneella ja olemme laittaneet huoneita kuntoon toimintamme etenemisen myötä. Minusta on ihana muuttaa ja vaihtaa esineiden järjestystä, ja viime vuonna vihimme käyttöön kaupan yläkerran. EAB:n ovista on tullut kuin ovi kahden maailman välillä! Toisaalta eläimiä ja maataloutta ja toisaalta kodinsisustusliike, josta löytyy kaikkea mahdollista.

Alexander ja Philip valitsivat navettaan klassisen EAB-oven, neliosaisen käsikäyttöisen, sinkityllä teräslevyllä varustetun taitto-oven, jossa on käyntiovi. Maatilalle aiotaan asentaa vielä toinen ovi, ja tällä kertaa suunnitelmissa on hankkia puulla verhottu ovi, joka antaa vieläkin enemmän maaseudun tunnelmaa.

”Meille asiakassuhde, työtaito ja laatu ovat tärkeitä. Yksi syy, miksi valitsimme EAB:n, on se, että tunnemme, että tämä on yhtä tärkeää teille kuin meillekin. Myymme korkealaatuisia kalusteita, joten tarvitsemme luonnollisesti huippulaatuisia ovia!”

Alexander, Malmnäs Möbler & Interiör

TIETOJA MALMNÄS MÖBLER & INTERIÖR – YRITYKSESTÄ

Malmnäs Möbler & Interiör tarjoaa kauniin valikoiman huonekaluja ja kodinsisustustarvikkeita. Yritys tarjoaa myös kodin muotoilua elävän, henkilökohtaisen ja kauniin kodin tunteen luomiseksi.

www.malmnas.com