You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
portar

Designline

Designline-konseptimme on luotu niille, jotka etsivät valinnanvapautta oven tilauksen yhteydessä. EAB-Designlinen avulla voit luoda omien tarpeidesi ja vaatimustesi mukaisen oven joustavan tuotantolinjamme kestävien materiaalien, korkeasti koulutettujen työntekijöiden ja pyrkimyksen luoda jotain uutta ansiosta. Tämä tarkoittaa, että voimme tarjota oviratkaisun, joka on tavallisesta poikkeava.

Sinun ovesi, sinun värisi

Kaikki ovemme ovat kuumasinkittyjä perusrakenteeltaan. Valittavana on useita erilaisia pintakäsittelyvaihtoehtoja riippuen siitä, millaiseen ympäristöön ovi sijoitetaan. Voit valita oven täytteeksi maalatun teräslevyn ja toisen värin ovenkarmiin. Tai miksipä ei puutäyte ja maalattu karmi? Värin, täytteen tai pintakäsittelyn valinta riippuu kokonaan sinusta.

Kristallinkirkas valinta

Valon päästäminen toimitiloihin on toive, johon useimmat pyrkivät uudis- tai jälleenrakennuksen aikana. Ja valo vaatii lasia muodossa tai toisessa. Jos valitset EAB:n erityisellä lasityypillä varustetun oven, saat paitsi hyvän valonläpäisevyyden – valitsemasi oven lasityypistä riippuen – myös hyvän suojan melua ja kylmää vastaan (U-arvo jopa 1,1). Tietysti voit myös valita värillisen lasituksen ja/tai auringon valoa säätelevän lasin.

Pidä kylmä loitolla

Jos kiinteistössäsi vaaditaan tiukkoja eristysarvoja, EAB:n ovet täyttävät ne. Riippumatta siitä, valitsetko täytteeksi lasin tai teräksen, saat oven, jolla on erittäin hyvä U-arvo ja joka täyttää suunnittelu- ja toimintavaatimukset, mikä on mahdotonta esimerkiksi kerrosrakennemallissa.

Vikport til lagerbygning

Teräs, joka kestää

EAB:n ovet on valmistettu teräksestä ja perustuvat karmirakenteeseen. Tähän asti ovemme ovat samanlaisia, mutta siihen ”vakio” sitten loppuukin. Teräksen vahvuuden ja sisäisten ominaisuuksien ansiosta pystymme rakentamaan ovia, joiden lasiosat ovat lähes minkä tahansa kokoiset, samantyylisiä käyntiovia, tekemään lämpökatkon kylmäsillassa ja paljon muuta. Tämä kaikki vahvuudesta, kestävyydestä tai toiminnasta tinkimättä.

Hyödynnä tietämystämme ja kokemustamme

Voit hyötyä tietämyksestämme monissa tilanteissa. Eikä vähiten neuvontatarkoituksissa. Voimme auttaa sinua kaikessa suunnittelusta ja tuotannosta reikien poraamiseen ja asennukseen asti. Tervetuloa!

Door Plus

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Me kutsumme tätä nimellä Ovi Plus, ja alta löydät joitakin etuja, jotka tuovat lisäarvoa yrityksellesi:

Mallit ja vaihtoehdot

+ Mahdollisuus muuttaa oven ulkonäköä niin, että se sopii juuri sinun yrityksesi tarpeisiin
+ Kokolasinen taitto-ovi
+ Runkorakenteiset taitto-ovet lämpökatkolla kylmäsillassa
+ Oma maalaamo, joten saat oven toimitettuna valitsemallasi NCS S -värillä
+ Joko musta tai tummanruskea teräslevy
+ Integroidut käyntiove

Palvelu ja nopeus

+ Käyttäjäystävällinen rakenne – voit asentaa, huoltaa ja korjata oven itse
+ Saatavana on korjaussarja, joka sisältää ruuvattavan karmin ja välisaranat
+ Saatavana on ruuvattavia vaihtoteräslevyjä, jos ovilehti vaurioituu
+ Olemme tallentaneet 1970-luvulta lähtien kaikkien ovien piirustukset ja muut faktat

Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa

+ Ruotsissa valmistetut automaatioyksiköt, jotka kestävät ankaraa ilmastoamme
+ Ovenkarmi ja välisaranat
+ Kuumasinkitty pintakäsittely
+ Erilaisia karmivaihtoehtoja kuten L-profiili, suorakulmaiset putket ja taivutetut U-profiilit, joko pohjapinnoitettu tai kuumasinkitty

Turvallisuus ja toiminta

+ Käyntioviin on saatavana lisävarusteena turvatapit
+ Eristetty lasitus D4-18 U-arvolla 1,1
+ Eristetty lasitus aurinkosuojalasilla
+ Eristetty lasitus värillisellä lasilla
+ 7 erilaista eristysvaihtoehtoa: eristämätön, 40 mm, 60 mm, 45 mm, 55 mm, 65 mm ja 75 mm (neljä viimeistä lämpökatkolla kylmäsillassa)

Maksimimitat

+ Oven leveys enintään 6000 mm neliosaisena rakenteena, sekä käsi- että sähkökäyttöinen
+ Oven korkeus yli 7000 mm
+ Oven leveys enintään 11 000 mm kuusiosaisena rakenteena käsikäyttöisessä mallissa
+ Oven leveys enintään 3000 mm kaksiosaisena rakenteena sähkökäyttöisessä mallissa
+ Käyntioven maksimileveys, pystyputki ovielementissä, vakaat käyntiovet