You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

Varasto työpaikkana

Koska varastokalusteet ovat osa varaston henkilökunnan työpaikkaa, on olemassa lukuisia sääntöjä ja turvallisuusmääräyksiä, joita on noudatettava.

Kun suunnittelemme turvallisuusratkaisujamme, otamme kaikki nämä näkökohdat huomioon ja suunnittelemme samalla suojakeinoja, jotka pidentävät asiakkaidemme kuormalavahyllyjen käyttöikää.

Tiedämme, että työntekijäsi ovat suurin ja tärkein voimavarasi, ja varmistamme luonnollisesti, että turvallisuutta vaalitaan kaikissa projekteissamme. Jos ihmettelet jotakin erityistä projektin kulun aikana, voit aina keskustella asiasta projektipäällikön kanssa.

Veiligheid in het magazijn EAB

Päätyjen ja pylväiden suojaus

Olemme kehittäneet erityyppisiä törmäyssuojia kuormalavahyllyillemme. Oikealla suojauksella varastokalusteesi ovat entistäkin turvallisempia ja kestävämpiä.

EAB Veiligheid in het magazijn

Takasuojaverkko järjestelmä

Yksi turvavarusteistamme on verkkokehys, jota kuormalavahyllyn lisäksi voidaan käyttää tuotteideden putoamisesta estävänä järjestelmänä trukki- ja jalankulkualueella, mikä estää siten tavaroita putoamasta alas.

aanrij beveiliging met rails

Teollisuussuojat

EAB tarjoaa useantyyppisiä teollisuussuojia osana varaston turvallisuutta. Tuotteet ovat erittäin joustavia vastaamaan erilaisia käyttötapoja ja tarpeita.

Lue lisää teollisuussuojat

Veiligheid in het magazijn EAB Built to last

Lisää turvatuotteita tuotevalikoimassamme:

  • Teollisuussuojat seinille, pylväille ja koneille
  • Joustavat pylväiden vahvikkeet lisävarusteena erityyppisille tuotteille
  • Päätysuoja kuormalavahyllylle
  • Kaiteella varustettu suoja, joka toimii erinomaisesti henkilöliikenteen jakajana
Staander beschermer, hoogte 400mm

Siksi
tuotteemme kestävät

Kun aloitimme brändimme rakentamisen, keskityimme Built to Last® -avainsanoihin.

Se on brändilupaus, jonka annamme asiakkaillemme ja jonka pyrimme jatkuvasti täyttämään eri tavoilla. Built to Last® on rekisteröity tavaramerkki Ruotsissa ja EAB:n omistama.

EAB:llä on paljon tarjottavaa Built to Last® -tavaramerkin alla varsinkin suhteisiin ja lupaukseemme liittyen, mutta haluamme myös selventää yksityiskohtaisesti, miksi ratkaisumme ovat kestäviä. Sen vuoksi olemme kehittäneet EAB Engineering Principles -periaatteet.

Lue täältä lisää Engineering Principles -periaatteista ja miksi tuotteemme kestävät.

Nytt lager hos ungt och expansivt företag EAB

Milloin tarkastit varastosi viimeksi?

Eurooppalaisen standardin EN 15635:2008 mukaan varasto on tarkastettava asennuksen yhteydessä ja säännöllisesti vähintään 12 kuukauden välein. On tärkeää tarkastaa, että palkit tai pylväät eivät ole vääntyneet, että palkkien turvatapit ovat paikoillaan ja että lastatun kuormalavahyllyn kaltevuus on oikea.

Lue lisää tarkastuksista
Magazijninrichting build to last

Kysy turvallisuudesta

Pitkän ja laajan kokemuksemme ansiosta tunnemme hyvin voimassa olevien lakien ja määräysten sovellettavat vaatimukset. Ota yhteyttä, jos tarvitset neuvoja ja tietoja varastosi turvallisuudesta ja suojauksesta.

Ota yhteyttä