You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Aanrij bescherming EAB built to last

Törmäyssuoja kuormalavahyllyyn

EAB:n vapaasti seisova törmäyssuoja on suunniteltu suojaamaan kuormalavahyllyä parhaalla mahdollisella tavalla. 400 mm:n korkeuden ja vankan rakenteen ansiosta kuormalavahyllyn käyttöikä pitenee huomattavasti.

Aanrijdbescherming bij EAB

SUOJAA PÄÄDYT

Kuormalavahyllyn päädyt ja trukkikäytävät ovat usein vaurioitumiselle alttiita paikkoja. Törmäyssuojajärjestelmämme minimoi vaurio- ja korjauskustannukset.

Aanrijdbescherming in een magazijn

YKSINKERTAINEN JA KAKSINKERTAINEN

Törmäyssuoja on saatavana sekä yksittäisille että kaksoispäädyille.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

TURVALLINEN TYÖPAIKKA

Pitkän ja laajan kokemuksemme ansiosta tunnemme hyvin voimassa olevien lakien ja määräysten sovellettavat vaatimukset. Ota yhteyttä, jos tarvitset neuvoja ja tietoja varastosi turvallisuudesta ja suojauksesta.

Varaston turvallisuus
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää Built to last® -tunnuslauseesta

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikk

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto