You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Radioshuttle EAB

Radioshuttle®

Radioshuttle® on täysin automatisoitu kuormalavojen hallintajärjestelmä ja ehkä EAB:n arvostetuin ratkaisu. Radioshuttle® nostaa tällä hetkellä 70 000 lavaa ympäri maailmaa ja on käänteentekevä järjestelmä varastointi- ja logistiikka-alalla mahdollistaen varastoalueen suuremman tehokkuuden ja paremman käytön kuin koskaan ennen.

ME MUUTAMME TILAN LIIKETOIMINNAKSI

Radioshuttlen avulla voit hyödyntää koko varastovolyymin kaikilla lämpötila-alueilla.

LANGATON OHJAUS

Sukkulamme toimii langattomasti, ja sitä ohjataan radiolähettimellä trukin kautta. Useita koneita voidaan ohjata samalla radiolähettimellä tai yhteysratkaisullamme.

MUKAUTETTU TARPEIDESI MUKAAN

FILO, FIFO, välitaso tai poimintatunneli? Radioshuttlen avulla voit mukauttaa käsittelyä tarpeidesi mukaan.

TEHOKAS VOLYYMIN KÄSITTELY

Radioshuttle® on EAB:n patentoima järjestelmä lavojen tehokkaaseen käsittelyyn syväkuormaushyllyssä. Toisin kuin muissa syväkuormaushyllyjärjestelmissä, joissa lavat ajetaan hyllyjärjestelmään haarukkatrukilla, Radioshuttle noutaa tai varastoi halutun lavan. Järjestelmän avulla voit hyödyntää koko varastotilan kaikilla lämpötila-alueilla -30…+40 °C. Vuonna 2017 toimme markkinoille EAB:n seitsemännen Radioshuttle®-sukupolven, maailmanlaajuinen menestys, jota käytetään yli 1500 asennuksessa ympäri maailmaa.

Katso koko video täältä.

Radioshuttle™ EAB built to last

RADIOSHUTTLE® –
KUORMALAVAHYLLYJÄRJESTELMÄ

Patentoidussa Radioshuttle®-kiskossa on leveä yläaukko. Näin trukin kuljettaja voi sijoittaa sukkulan kuormalavahyllylle nopeasti ja helposti!

Radioshuttle EAB built to last

RADIOSHUTTLE® –
SUKKULA

RS 6.0 sukkula toimii yli 200 hyväksytyssä lavatyypissä. Sukkula pystyy käsittelemään jopa 1800 kg:n painoa. Sukkula on tietysti yhteensopiva teollisuuden 4.0, WiFin, RFID:n ja WMS:n kanssa.

KAKSINKERTAISTA VARASTOTILASI

Esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat yli kaksinkertaistaneet varastotilansa Radioshuttlen® avulla.

Osoitteessa www.radioshuttle.eu voit lukea lisää Radioshuttle-järjestelmästämme ja siitä, miten se voi auttaa sinua.

Radioshuttle presents thumbnail
Radioshuttle presents thumbnail
EAB Magazijn Built to last
Radioshuttle™
Radioshuttle
Radioshuttle
Radioshuttle
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

REFERENSSIT

Asiakkaitamme löytyy useimmilta toimialoilta, joilla käsitellään ja varastoidaan suuria määriä tuotteita. Tässä näet muutamia uusimpia asiakkaitamme ja ratkaisuja, joita olemme yhdessä luoneet.

Cape Town, South Africa EAB

AKS Lining Systems on Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa sijaitseva hyvin kasvava yritys. Yritys valmistaa lämpömuovautuvia valutarvikkeita omassa tehtaassaan ja vie tuotteita nykyään yli 30 maahan ympäri maailmaa.

Lue koko tapaus
EAB Built to last when swedish orignals meet

LOHILO Foods on valmistanut jäätelöä Alvestaglass-tuotenimellä vuodesta 1979 lähtien. Yritys on muuttunut vain paikallisella alueella Smålandin alueella sijaitsevan Alvestan ympärillä toimivasta yrityksestä vahvaksi ja suosituksi tuotemerkiksi ruotsalaisten jäätelön ystävien keskuudessa. Mutta tarina ei pääty tähän, sillä viime vuosina yritys on alkanut tarjota uusia ja terveellisempiä vaihtoehtoja, jotka myyvät hyvin sekä kansainvälisesti että nykypäivän terveystietoisten kuluttajien keskuudessa.

Lue koko tapaus
ellos logist center 1

Ellos Group on Pohjoismaiden johtava muodin ja kodinkalusteiden alan verkkokaupparyhmä, jonka verkkokauppasivustot ovat Ellos, Jotex, Stayhard ja Homeroom. Pääkonttori sijaitsee Boråsissa, ja yrityksen juuret ovat syvällä ruotsalaisen tekstiiliteollisuuden sydämessä.

Ellos Groupin perusti vuonna 1947 liikkeenharjoittaja Olle Blomqvist, ja jo vuonna 1953 lähetettiin ensimmäinen postimyyntiluettelo. Ellos oli myös digitaalisten ratkaisujen edelläkävijä, ja ensimmäinen mahdollisuus tehdä verkko-ostoksia lanseerattiin vuonna 1999.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Eurooppalainen standardi

Järjestelmä on suojausluokiteltu eurooppalaisen standardin EN 13849-1:2016 mukaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto