You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Slide-out unit EAB Built to last

Vetotaso

Vetotaso on ergonominen ratkaisu tavaroiden poimintaan suoraan kuormalavahyllyssä olevista kuormalavoista. Aseta kuormalava vetotasolle trukilla. Vedä vetotaso ulos, jotta pääset käsiksi kuormalavalle varastoituihin tavaroihin, ja työnnä se takaisin kompaktia varastointia varten.

TURVALLINEN JA ERGONOMINEN RATKAISU

Vetotasomme on ergonomiaystävällinen ratkaisu tilausten poimintaan kuormalavoilta, ja se täyttää myös kaikki kuormalavahyllyjä koskevan eurooppalaisten standardien EN 15620 ja EN 15635 turvallisuusvaatimukset

ASENNUS PALKKIEN PÄÄLLEE TAI LATTIALLE

Vetotaso voidaan asentaa palkkien päälle tai suoraan betonilattialle. Yksikössä on lukituslaite, joka vapautuu, kun vedät palkkimallin kahvasta tai painat kahvaa alaspäin jalalla lattiamallissa.

TIIVISTÄ VARASTOASI

Matalarakenteisella vetotasolla voit vähentää kuormalavahyllyn tasojen välistä etäisyyttä ja siten tiivistää varastoasi.

Utdragsenhet golvmodell

Vetotaso on maalattu kulutusta kestävällä jauhemaalilla (vakioväri on oranssi). Se toimitetaan täydellisenä kiinnityskorvakkeilla palkkien päälle asennusta varten tai vaihtoehtoisesti vetotangolla ja ankkuriruuveilla betonilattialle asennusta varten.

 

 

EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tekniset tiedot

Tekniset Tiedot - Vetotaso
Leveys850 mm
Syvyys1260 mm
Ulosveto800 mm
Korkeus85 mm
Maksimi kantavuus700 kg
Korotussarja, korkeus100 mm
Slide-out unit EAB
Tekniset tiedot - Poimintataso
Leveys900 mm
Syvyys1150 mm
Ulosveto760 mm
Korkeus35 mm
Maksimi kantavuus300 kg
Asiakirjat
Eurooppalainen standardi

EAB vetotasot täyttävät standardien SFS-EN 15620 ja SFS-EN 15635 vaatimukset. Standardiin kuuluu mm. määräyksiä raaka-aineista, mitoituksesta, asennuksesta ja merkinnästä.

Pintakäsittely

Vetotaso maalataan kulutusta kestävällä pulverimaalilla. Vakioväri on oranssi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto