You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Välitaso

Vapauta lattiatilaa ja käytä varastoasi erittäin tehokkaasti EAB:n välitasolla. Välitaso on ihanteellinen ratkaisu lattia-alan lisäämiseksi, kun olemassa oleva tila ei enää riitä.

OMA SUUNNITTELUOSASTO

EAB:llä on oma suunnitteluosasto, joka suorittaa suunnittelulaskelmia ja tuottaa piirrosmateriaalia valmistukseen ja asennukseen. Suunnitteluprosessin aikana varmistamme, että teräksen ominaisuudet hyödynnetään täydellisesti kussakin rakenteessa. Kaikki suunnittelu tehdään 3D-muotoisena.

JOUSTAVA SUUNNITTELU

Me mukautamme rakennuksen korkeuden, leveyden ja pituuden yrityksesi mukaan. Meillä ei ole vakiomittoja; jokainen rakennus on ainutlaatuinen ja leveydet rakenteissamme ovat joustavia.

BUILT TO LAST.®

Kestävyys on EAB:n tunnusmerkki. Tarkkuutemme ja laatunäkökulmamme kuuluvat kaikkeen, mitä teemme: materiaalien valinnasta valmistukseen, toimitukseen ja kokoonpanoon. Kestävyyteen kuuluvat myös suhteemme asiakkaisiimme, toimittajiimme ja työntekijöihimme.

EAB Entrosolvloer

Älykäs ja kestävä rakenne

EAB:n välitasossa on kantava teräsrunko, joka on vakautettu kehikolla tai poikkituilla. Välitasorakenne tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää tilan pinta-alaa, jossa myös pylväiden sijoittelu ja välit on mukautettu toimintaan; vaihtoehtoja on monta. Lattiarakenne on saatavana eri versioina, esimerkiksi ulokelevy, jossa on liukastumisen estävä koivuvaneri- tai rihlalevy. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaan ratkaisun.

Entrosolvloer EAB built to last

Vapauta lattiatilaa

Välitaso tarjoaa lisää lattiatilaa ja vapauttaa käytettävää lattiatilaa.

Entrosolvloer EAB

Kerroshylly

Vaihtoehtona itsekantavalle välitasolle on välitaso, joka voidaan asentaa EAB:n pientavarahyllyjärjestelmän päälle – erinomainen ratkaisu poimintavarastoon.

EAB built to last Entrosolvloer

Täydentävät tuotteet

Välitaso voidaan varustaa kaiteilla, erimallisilla porteilla ylös- ja alaspäin suuntautuvaa lastausta varten sekä portailla, jotka tekevät työskentelystä turvallista uudella lattiatasolla.

Välitason lisävarusteet löytyvät täältä
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Referenssit

ellos logist center 1

Ellos Group on Pohjoismaiden johtava muodin ja kodinkalusteiden alan verkkokaupparyhmä, jonka verkkokauppasivustot ovat Ellos, Jotex, Stayhard ja Homeroom. Pääkonttori sijaitsee Boråsissa, ja yrityksen juuret ovat syvällä ruotsalaisen tekstiiliteollisuuden sydämessä.

Ellos Groupin perusti vuonna 1947 liikkeenharjoittaja Olle Blomqvist, ja jo vuonna 1953 lähetettiin ensimmäinen postimyyntiluettelo. Ellos oli myös digitaalisten ratkaisujen edelläkävijä, ja ensimmäinen mahdollisuus tehdä verkko-ostoksia lanseerattiin vuonna 1999.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Asiakirjat

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto