You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Inrij stelling EAB built to last

Syväkuormaus-
hylly cubic

EAB:n syväkuormaushyllyjärjestelmän Cubicin avulla saat varastoalueen käyttöasteen nousemaan jopa 80 %:iin, koska varastointiin käytetään täysi kuutiometri. Syväkuormaushylly on rakennettu FILO-periaatteen mukaisesti, ja kuormalavat lastataan ylhäältä alas ensimmäisenä sisään, viimeisenä ulos.

Syväkuormaushylly on erinomainen ratkaisu mm. silloin kun varastoidaan paljon samoja nimikkeitä ja varastoitavien nimikkeiden määrä on rajallinen.

Ota yhteyttä, kysy lisää tai tilaa!

LUJA KIINNITYS

Kannatin kiinnitetään pylvääseen lujalla pulttiliitoksella. Kuormalavan tuki kiinnitetään kannattimeen ja lukitaan pulteilla sekä ylä- että alapuolelta.

ÄLYKÄS OHJAIN

Lisävarusteena on saatavana ohjain, joka helpottaa kuormalavan asettamista hyllyyn ja suojaa samalla lavan tukikiskoa. Ohjain kiinnitetään etukannattimeen.

LAVATUET JA KANNATTIMET

Lavatuet ja kannattimet on mitoitettu eri kuorman ylityksille. Lavatuki on suunniteltu siten, että lava asettuu automaattisesti oikeaan asentoon.

inrij stelling eab built to last

KUSTANNUSTEHOKAS RATKAISU

Syväkuormaus on eräänlainen suurten tavaramäärien manuaalinen lavankäsittely. Käsittely vie hieman enemmän aikaa mutta on yhtä tilatehokas kuin kuljettimet ja Radioshuttle. Yksinkertaisuutensa ansiosta se on erittäin kustannustehokas.

Lisävarusteena on saatavana vahvistettu alaohjausprofiili haarukkatrukeille. Alaprofiilin tehtävänä on suojata hyllystön pylväitä törmäykseltä.

MAKSIMOI VARASTOALUEEN KÄYTTÖ

EAB:n Cubic-syväkuormaushyllyn ansiosta voit varastoida tavaroita kuormalavoille niin paljon, että varastoalueesta saadaan käytettyä jopa 80 %. Sekä lattia-ala että huonekorkeus hyödynnetään maksimaalisesti. Lavoja käsitellään pitkältä sivulta periaatteella ensimmäisenä sisään, viimeisenä ulos.

djupstapling
Djupstapling
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot - Syväkuormaushylly cubic
MITAT
A - Päätykorkeus1500-8000 mm
B - Pylväiden etäisyysc/c 500,800,1100,1250 och 1500 mm
C - Pylväsleveys90 mm, 110 mm
D - Välikköleveys 1350 mm1350 mm (pylväiden vapaa väli)
Välikköleveys 1400 mm1400 mm (pylväiden vapaa väli)
Välikköleveys 1450 mm1450 mm (pylväiden vapaa väli)
Välikköleveys 1500 mm1500 mm (pylväiden vapaa väli)
Välikköleveys 1550 mm1550 mm (pylväiden vapaa väli)
Vapaa väli, kannatinkiskot1060 mm (1050 mm ruuvikantojen väli)
E - Kannatinkisko, korkeus75 mm
F - Alaohjauskisko, korkeus100 mm
Alaohjauskisko, ainevahvuus5 mm
Eurooppalainen standardi

EAB:n Cubic-syväkuormaushylly täyttää kaikki pohjoismaisen standardin INSTA 252 ja ruotsalaisen standardin SS 2644 vaatimukset. Kaikki kannattimet on ruuvattu pylvääseen ja vakautettu takana ja yläosassa olevilla tuilla.

Lisävarusteena on saatavana ohjain, joka helpottaa kuormalavan asettamista hyllyyn ja suojaa samalla kuormalavan tukea iskuilta. Ohjain kiinnitetään etukannattimeen.

Pintakäsittelyt

Pylväät ja tuet ovat sinkittyjä. Suoja-aluslevyt ja alaprofiilit on maalattu. Vakioväri on oranssi. Kuormalavan tuet, kannattimet ja yläprofiilit ovat sinkittyjä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto