You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

RATKAISUT

EAB:n teollisuusovet tunnetaan luotettavuudestaan ja kestävyydestään. Menestyksen resepti perustuu aina vankkaan perusrakenteeseen. Kuumasinkityksen ja muiden hitsattujen osien ansiosta ovi vaatii minimaalista huoltoa ja kunnossapitoa. Toisin sanoen, se on pitkäaikainen investointi. Valitse suurista täysin lasitetusta ovista valitsemallasi NCS-värillä. Valitse eri eristepaksuuksien välillä. Voimme toimittaa oven myös sähkökäyttöisenä. Se on sinun ovesi ja sinun suunnitelmasi.

Vikport til lagerbygning

Inspiroidu ja löydä itsellesi ovi

EAB tarjoaa täysin räätälöityjä ja tilaustyönä tehtyjä ovia, joten sinulla on mahdollisuus muokata ovia täysin mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Tässä voit inspiroitua ja nähdä joitain mahdollisuuksia, joita on saatavilla, kun valitset oven.

Inspiraatiokuvat

Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa

Varaa tapaaminen

RäätälöI ovi joka kestää

Ovien räätälöintimahdollisuudet ovat rajattomat. Rakenna ovi mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan ja luo jotakin tavallisuudesta poikkeavaa.

RäätälöI ovesi

Kuinka paljon ovi maksaa?
Ota selvää, kuinka paljon
taitto-ovi maksaa

Hintapyyntö

Autamme asennuksessa ja huollossa

Asennus ja huolto

Nyheter om Portar