You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Yksi yhteyshenkilö koko projektin ajan

EAB:n ratkaisu on suunniteltu kestämään vuosikymmeniä ilman viimeistä voimassaolopäivää, aivan kuten suhteemme asiakkaittemme kanssa. Varmistamme, että sinulla on koko projektin ajan ideasta valmistumiseen saakka vain yksi yhteyshenkilö.

Keskipisteessä tehokkuus ja kannattavuus

Sinulla on jo ehkä käsitys siitä, mitä lavajärjestelmää tarvitset. Mutta jos näemme mahdollisuuksia tehdä varastostasi entistä tehokkaamman, laadimme myös vaihtoehtoisen ratkaisun, jotta voit verrata molempien ehdotusten ominaisuuksia.

Ehdotamme harvoin uusia ratkaisuja

Pitkän kokemuksen ansiosta keksimme harvoin uusia ratkaisuja, koska olemme jo nähneet ja tehneet useimmat. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tiedämme, mikä toimii ja mitä tarvitaan juuri sinun yrityksellesi.

Daniel Wellington

Ei yllätyksiä

Emme halua enää yllätyksiä ja siksi piirrämme varastosi piirustusohjelmistollamme, jotta sinä asiakkaanamme voit täysin ymmärtää lopputuloksen. Tässä vaiheessa voimme kiertää ja kääntää jokaista pientä osaa, kunnes olemme täysin samaa mieltä ja vakuuttuneita, että olemme keksineet optimaalisen ratkaisun.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

Toimitus ja asennus

Kun päätös on tehty, suunnittelemme toimitukset ja asennuksen niin, että asiat toimivat mahdollisimman sujuvasti. Suurin osa asiakkaistamme antaa meidän huolehtia myös sisustuksen asennuksesta. Näin sekä sinä että me tiedämme, että asiat sujuvat kuten pitääkin ja että kaikki järjestelmät on rakennettu kestämään