You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
gavlar och balkar för pallställage

Verkko-
kuormatasot

EAB:n verkkokuormatasot estävät kuormalavoja putoamasta palkkien väliin sekä pieniä tavaroita putoamasta alas ja vahingoittamasta ihmisiä. Verkkokuormatasot ovat täydellinen tuote esimerkiksi trukkikäytäville.

ERIKOKOISIA KUORMALAVOJA?

Verkkokuormtason kanssa tämä ei ole ongelma. Voit sijoittaa erikokoisia kuormalavoja samalle kuormalavahyllylle.

OPTIMAALINEN SPRINKLEREILLE

Verkkokuormataso on optimaalinen ratkaisu, jos kiinteistössäsi on sprinklerijärjestelmä. Jos järjestelmä laukeaa, vesi saavuttaa kaikki kuormalavahyllyn tasot ja sammutus on tehokkaampaa.

SAATAVANA KAHTA TYYPPIÄ

Verkkokuormatasoa on saatavana kahtena eri mallina: toinen kuormalavan painolle 1000 kg ja toinen lavan painolle 500 kg.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

TURVALLINEN TYÖPAIKKA

Pitkän ja laajan kokemuksemme ansiosta tunnemme hyvin voimassa olevien lakien ja määräysten sovellettavat vaatimukset. Ota yhteyttä, jos tarvitset neuvoja ja tietoja varastosi turvallisuudesta ja suojauksesta.

Lue lisää varaston turvallisuudesta
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto