You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Laatikkoläpivirtaus-
hylly

EAB:n rullaratoja käytetään tavaroiden erittäin tehokkaaseen poimintaan kuormalavahyllyiltä FIFO- (ensimmäisenä sisään, ensimmäisenä ulos) ja FILO-periaatteella (ensimmäisenä sisään, viimeisenä ulos). Tämä varmistaa, että tavarat lastataan sisään ja ulos tietyssä järjestyksessä, koska oikeat tavarat päätyvät aina etupuolelle valmiina noudettavaksi.

SUURI HYÖTYSUHDE

EAB:n Laatikkoläpivirtaushylly tarjoaa pienten tavaroiden korkean keräilytehokkuuden. Rullaradat voidaan mukauttaa tavaroiden koon, tyypin ja painon mukaan.

ASENNUS KUORMALAVAHYLLYYN

Laatikkoläpivirtaushylly asennetaan kuormalavahyllyyn, minkä ansiosta voit helposti täydentää olemassa olevaa varastoa, jos tarpeesi muuttuvat.

ERGONOMINEN POIMINTA

Laatikkoläpivirtaus -ratkaisulla sinun ei tarvitse tinkiä ergonomiasta korkean tehokkuuden ylläpitämiseksi.

Carton flow EAB
Carton flow EAB Built to Last
Built to last
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tekniset tiedot

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto