You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Pallet stop EAB

Lavarajoittimet

EAB:n lavarajoitin estää lavaa työntymästä liian pitkälle ja putoamasta alas pylväskehysten väliin tai takana olevan kuormalavan työntämisen ulos. Kuormalavat ovat saatavina sekä pysty- että vaakasuorina versioina.

Mann sjekker sikkerheten på et lager i et stålbygg

TURVALLINEN TYÖPAIKKA

Pitkän ja laajan kokemuksemme ansiosta tunnemme hyvin voimassa olevien lakien ja määräysten sovellettavat vaatimukset. Ota yhteyttä, jos tarvitset neuvoja ja tietoja varastosi turvallisuudesta ja suojauksesta.

Lue lisää varaston turvallisuudesta
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto