You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Push back GTS stelling EAB built to last

Push back GTS hyllystö

GTS, Gravity Trolley System, on EAB:n push back -järjestelmä, jossa kuormalavat varastoidaan pitkäsivukäsittelynä. Push back GTS on tapa optimoida varastosi ja varastotilasi. Jos sinulla on useita heikkolaatuisia lavoja, kuten usein on asianlaita teollisuudessa, esim. hedelmäteollisuudessa, silloin push back on anteeksiantavampi kuin rullapohjaiset FiLo-järjestelmät.

KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLINEN JÄRJESTELMÄ

GTS push back on käyttäjäystävällinen FILO-varastointijärjestelmä, joka voi käsitellä erityyppisiä kuormalavoja.

USEITA PYÖRIÄ JA LIUKUMATON

Kelkassa on luistonesto, joka estää lavaa liukumasta, sekä useita pyöriä ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

AVAIMET KÄTEEN -RATKAISU

Push back GTS toimitetaan valmiina päätyineen, palkkeineen, vaunuineen ja kiskoineen. EAB on kaikkien järjestelmien komponenttien toimittaja, mikä takaa vakaan toiminnallisuuden ja erinomaisen laadun. Mukana tulevat asennusohjeet mahdollistavat helpon asennuksen.

Pushbackstelling van EAB (de gts versie)

Jos sinulla on useita heikkolaatuisia lavoja, kuten usein on asianlaita teollisuudessa, esim. hedelmäteollisuudessa, silloin vaunupohjainen push back on anteeksiantavampi kuin rullapohjaiset työntöjärjestelmät. GTS push back on käyttäjäystävällinen FILO-varastointijärjestelmä, joka voi käsitellä erityyppisiä kuormalavoja. Push back on hyvä myös silloin, jos kuormalavoilla on riippuvia tai helposti särkyviä tavaroita. Push back -ratkaisulla on mahdollista varastoida jopa 5 kuormalavaa syvään. Kelkassa on luistonesto, joka estää lavaa liukumasta, sekä useita pyöriä ongelmattoman käytön varmistamiseksi.

ÄLYKÄS RATKAISU

Optimoi varastosi vaarantamatta tehokasta varastonhallintaa.

EAB GTS Pushback stelling
Push-back
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tekniset tiedot

Tekniset Tiedot - Push back
Lavoja syvyyssuunnassa2 - 5 kpl
Lavakoko (L x S)1200 x 800 mm, 1200 x 1000 mm, 1200 x 1200 mm
Lavapaino1000 kg, 1200 kg, 1500 kg
Eurooppalainen standardi

EAB:n push back -ratkaisu täyttää kaikki varastointiratkaisujen turvallisuusvaatimuksia koskevien eurooppalaisten standardien EN 15620 ja EN 15635 vaatimukset.

Pintakäsittelyt

Kelkat ja kiskot ovat sinkittyjä. Kuormalavahylly toimitetaan EAB-standardin mukaisesti sinkityillä kehyksillä ja oranssiksi maalatuilla palkeilla.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto