You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Rollenbanen EAB Built to last

Läpivirtaushylly

EAB:n läpivirtaushyllyä käytetään tavaroiden erittäin tehokkaaseen poimintaan kuormalavahyllyiltä FIFO- (ensimmäisenä sisään, ensimmäisenä ulos) ja FILO-periaatteella (ensimmäisenä sisään, viimeisenä ulos). Tämä varmistaa, että tavarat lastataan sisään ja ulos tietyssä järjestyksessä, koska oikeat tavarat päätyvät aina etupuolelle valmiina noudettavaksi.

MAKSIMOI VARASTOSI TILA

Läpivirtaushyllyn avulla voit minimoida trukkikäytävien määrän ja maksimoida varastosi tilankäytön.

FIFO VAI FILO?

Toimitamme kahdentyyppisiä läpivirtaushyllyjä (FIFO) ja push back -hyllyjä (FILO). Oikea kuormalava päätyy aina oikealle paikalle.

TOIMII KAIKISSA LÄMPÖTILOISSA

Läpivirtaushylly on hyvä valinta kylmävarastoille kuin myös muille lavojen hallittua varastointiaikaa vaativille varastoille.

rullbanor

Läpivirtaava kuormalavahylly

Läpivirtaushyllyissä tavarat käsitellään FIFO-periaatteen mukaan (ensimmäisenä sisään, ensimmäisenä ulos). Tavarat lastataan kuormalavahyllyyn toiselta ja puretaan toiselta puolelta. Tämä mahdollistaa erittäin tyydyttävän tavaravirran käsiteltäessä tavaroita, joiden varastointaika on rajoitettu. Läpivirtaushylly on varustettu säännöllisin välein sijaitsevilla jarrurullilla, jotta lavat liikkuvat turvallisesti.

Rollenbanen EAB Built to last

Push back -hylly

EAB:n push back -hyllyn tavarat käsitellään FILO-periaatteen mukaan (ensimmäisenä sisään, viimeisenä ulos). Trukki työntää kuormalavat hyllyyn, ja lastaus ja purku tapahtuvat samalta puolelta. Tämäntyyppinen varasto vaatii vain yhden trukkikäytävän, mikä säästää huomattavasti tilaa, koska hylly voidaan sijoittaa seinää vasten.

Aina oikeassa paikassa

EAB:n kaltevilla rullaradoilla tavarat päätyvät aina keräyspaikkaan. Tämä tarkoittaa myös, että trukkikäytävien määrää voidaan vähentää, koska push back -hylly on tehokas suuritiheyksinen varastointijärjestelmä.

EAB Built to Last
rullbanor
Rullbanor
EAB_slutbild_ingenlogga-Frontendhigh built to last

VALMISTETTU SMÅLANDSSTENARISSA, RUOTSISSA

Kaikki suunnittelu, tuotanto ja tuotekehitys tapahtuvat oman katon alla Smålandsstenarissa. Tämän ansiosta meillä on mahdollisuus mukauttaa mitat, ulkomuodot ja automatiikka täysin olosuhteisiisi sopiviksi.

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Varaston turvallisuus

EAB:llä turvallisuus on mukana projektin alusta alkaen, ja se varmistaa, että varastosta tulee mahdollisimman turvallinen ja kestävä työpaikka.

Lue lisää varaston turvallisuudesta

Tekniset tiedot

Tekniset Tiedot - Läpivirtaushylly
HYLLTSTÖMITAT
A - Päätykorkeus1500 - 8000 mm
B - Pylväiden välic/c 1100, 1250, 1500 mm
C - Pylväsleveys90 mm, 110 mm
D - Rullaradan kaltevuus4%
E - Välikköleveys1010 mm (EUR-lava 1200x800 mm)
Välikköleveys1210 mm (FIN-lava 1200x1000 mm)
Rollenbanen EAB
Tekniset Tiedot - Rulla
RULLAMITAT
Halkaisija80 mm
Pituus900 mm tai 1100 mm
Rullavälic/c 200 mm tai c/c 150 mm
Eurooppalainen standardi

EAB:n kuljettimet täyttävät eurooppalaisten standardien EN 15512, EN 15620, EN 15629 ja EN 15635 vaatimukset.

Pintakäsittelyt

Tukipalkit on maalattu oranssiksi. Pylväät, tangot ja muut osat ovat sinkittyjä. Rullat toimitetaan käsittelemättöminä tai sinkittyinä.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä varastoista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Mika Eerikäinen

Toimitusjohtaja/myynti

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto

Ville Hätinen

Myynti & projektinjohto