You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Kun aloitimme brändimme rakentamisen, keskityimme Built to Last® -avainsanoihin (viimeksi mainittu kaikilla markkinoilla Ruotsin ulkopuolella). Se on brändilupaus, jonka annamme asiakkaillemme ja jonka pyrimme jatkuvasti täyttämään eri tavoilla. Built to Last® on rekisteröity tavaramerkki Ruotsissa ja EAB:n omistama.

EAB:llä on paljon tarjottavaa Built to Last® -tavaramerkin alla varsinkin suhteisiin ja lupaukseemme liittyen, mutta haluamme myös selventää yksityiskohtaisesti, miksi ratkaisumme ovat kestäviä. Sen vuoksi olemme kehittäneet EAB Engineering Principles -periaatteet.

Faktat ja selitykset

Engineering Principles™ on konsepti, joka kuvaa ajattelutapaamme suunnittelusta ja kestävyydestä osatasolle asti. Asiakirja sisältää tosiasioita ja selityksiä periaatteista, laeista ja säännöistä, joita noudatamme aina varastokalusteiden, teollisuusovien ja teräsrakenteiden suunnittelussa ja valmistuksessa.

Kestävyys ajan mittaan

Tällä tavalla voimme selittää, miksi EAB:n tuotteet erottuvat muista ja miksi voimme taata kestävyyden. Mutta ennen kaikkea tämä on siksi, että sinä asiakkaanamme voit tuntea olosi turvalliseksi ja saat tuoteratkaisun, joka toimii yhtä hyvin monen vuoden ajan kuin se toimi ensimmäisenä päivänä. Kyse on turvallisuudesta, mutta se tarkoittaa myös sitä, että ratkaisu on järkevä investointi kustannusnäkökulmasta katsottuna.

Over EAB built to last

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää siitä, miten EAB:n ratkaisut on rakennettu kestämään.

Ota yhteyttä