You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Teräsliukuovet

Teräsliukuoviamme käytetään konehalleissa ja teollisuudessa, ja ne perustuvat laatuajatteluun ja ammatilliseen asiantuntemukseen piirustuksesta toimitukseen ja asennukseen. Vilkaise itse kehittämäämme Visionia, kokolasista liukuovea, joka takaa maksimaalisen valonläpäisyn turvallisuutta vaarantamatta.

PITKÄ KESTÄVYYS

EAB:n teräsliukuovissa, jotka on saatavana myös kääntöovina, on tasaisen korkea viimeistely ja erittäin kestävä rakenne. Vain muutama liikkuva osa ja lujat helat takaavat pitkän elinkaaren ja vähäisen huollontarpeen.

VALITSE KÄYTTÖTAPA

Käyttövaihtoehtoja on useita, esimerkiksi painikkeet, radiolähettimet, radiovastaanottimet, vetonarut, koodilukot, kortinlukijat ja induktiokelat lattialla.

LUPAUS 10 VUODEN TAKUULLA

Tiedämme, että ovemme kestävät ja pitävät, mitä lupaamme. Siksi mukana tulee aina 10 vuoden takuu riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

Eristetty liukuovi takaa hiljaisen ja turvallisen työympäristön

Kokonaan teräksestä ja lasista valmistettu Vision-liukuovi on tarkoitettu ensisijaisesti sisäkäyttöön teollisuusympäristöissä. Se on pysyvästi läpinäkyvä varmistaen nopean ja turvallisen läpikulun. Lasilla on myös dokumentoitu vaikutus törmäyksiä vastaan. Muutamat liikkuvat osat takaavat hiljaisen käytön ja vaativat minimaalisen vähän huoltoa.

skjutport industri

Ovi juuri sellainen kuin haluat

Oman tuotannon ansiosta tarjoamme monia oven rakennevaihtoehtoja. Eristetty vai eristämätön? Kokolasinen vai yhdistelmä maalattua terästä ja lasia? Sähkökäytöllä vai ilman? Valitse tiloihisi parhaiten sopiva äläkä epäröi kysyä meiltä, jos tarvitset neuvoja ja apua.

Mikä väri sopii sinulle?

Oven väri voi muuttaa koko rakennuksen ulkonäköä. Tämä on vakiintunut tosiasia ja tästä syystä olemme päättäneet tarjota useita värejä vakiona. Värit näkyvät vieressä. EAB tarjoaa kolme vaihtoehtoa taitto-oven pintakäsittelyyn:

 • Kuumasinkitty ovilehden runko ja teräsverhous
 • Kuumasinkitty ovilehden runko polyesterimaalatulla teräslevyverhouksella erillisen värivalikoiman mukaan
 • Maalauskäsittely kuumasinkitylle ovilehden rungolle ja teräslevyverhoukselle erillisen maalausohjelman mukaan

INSPIRAATIOKUVAT

KUINKA PALJON OVI MAKSAA?
OTA SELVÄÄ, PALJONKO LIUKUOVI MAKSAA

Hintapyyntö
EAB Västbo Transp -3

CE-merkityt teollisuusovet, jotka täyttävät vaatimukset

EAB:n taitto-ovet ovat CE-merkittyjä EU:n rakennustuoteasetuksen ja EU:n konedirektiivin mukaisesti. Kaikki tuotteet täyttävät ruotsalaisen ovistandardin SS-EN 13241-1 vaatimukset.

Ovi plus – lisää vaihtoehtoja

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Kutsumme tätä nimellä Ovi Plus.

Lue lisää ovi plus -vaihtoehdosta
 • Suunnittelu ja vaihtoehdot
 • Palvelu ja nopeus
 • Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa
 • Turvallisuus ja toiminta
 • Maksimimitat

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Sertifiointi

EAB on sertifioitu standardin EN 1090-1 mukaisesti ja täyttää siten teräsrakenteiden suorituskykyvaatimukset. EAB on sertifioitu myös standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

Referenssit

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Varusteet ja vaihtoehdot
teollisuusovet, yksityiskohta saranoista
 • C-profiilin kannatuskisko asennettuna kannattimeen, telityyppiset vaunut voidaan säätää oven muodon ja painon mukaan.
 • Alareunan ohjain suunnitellaan lattiatyypin mukaan.
 • Sisälukko, jossa on korvake riippulukolle, koskee käsikäyttöistä ovea.
 • Teräsliukuovet voidaan varustaa käyntiovilla ja ASSA-vakiolukolla 410 x 50 ilman avainpesää.
Lasitus ja tiivistys

Lasitus

Teräsliukuovet toimitetaan eristyslasilla D4-18, U-arvo 1,1, asennettuna kestävillä luonnollisesti oksidoituneilla alumiinilistoilla.

Tiivisteet

Kaikki tiivistelistat on valmistettu EPDM-kumista ja ruuvattu ovenkarmin ja ovielementtien väliin karmia ja lattiaa vasten.

Karmit

Valmistamme ovenkarmit useista erityyppisistä U-profiileista, L-profiileista ja suorakulmaisista putkista tarpeidesi mukaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä ovista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto
+358 40-716 2875