You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Pariovet ja käyntiovet

EAB:n pariovet ja kuumasinkityt teräsovet on tarkoitettu ensisijaisesti teollisuusrakennuksiin ja konehalleihin. Niitä käytetään teollisuus-, varasto- ja verstasovina. Vankan rakenteensa ansiosta pariovet pääsevät oikeuksiinsa sisäovina.

VÄHÄINEN HUOLTOTARVE, KORKEALUOKKAINEN VIIMEISTELY

Lujatekoinen rakenne tekee EAB:n pariovista erittäin kestäviä ja takaa pitkän käyttöiän vähäisellä huollolla. Korkealuokkainen viimeistely on itsestäänselvyys.

RAKENNETTU KESTÄMÄÄN

Kuumasinkityistä putkiprofiileista valmistettu karmi antaa ovilehdelle erittäin hyvän vakauden. Saranat ja muiden helojen kiinnikkeet on hitsattu runkorakenteeseen.

LUPAUS 10 VUODEN TAKUULLA

Tiedämme, että ovemme kestävät ja pitävät, mitä lupaamme. Siksi mukana tulee aina 10 vuoden takuu riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

Toiminto kaikille

Teräsovien karmi on rakennettu kuumasinkityistä putkiprofiileista, mikä antaa ovilehdelle erittäin hyvän vakauden. Kääntöovi säilyttää toiminnallisuutensa myös silloin, jos oven verhous on vaurioitunut. Saranat ja muiden helojen kiinnikkeet on hitsattu runkorakenteeseen.

Kun toiminto tapaa muotoilun

Me EAB:llä luomme joka päivä konkreettisia todisteita siitä, että kestävän ja toiminnallisen oven ei tarvitse olla tylsä. 50 vuoden kokemuksella ovien valmistuksesta osaamme muotoilun, toiminnan ja kestävyyden yhdistämisen taidon. Lue lisää Designline-konseptistamme, joka antaa sinulle rajattomia mahdollisuuksia räätälöidä ovesi.

RäätälöI ovesi

Ovilehdet ja verhous

Palo-oviemme karmit koostuvat hitsatuista, sinkityistä suorakulmaisista profiileista, ja ne on verhottu polyesterimaalatulla profiililevyllä. Teräsverhous on ruuvattu oven karmiin omilla erikoisruuveillamme, mikä tekee teräslevyn vaihtamisesta helppoa vaurion sattuessa.

Eristämättömästä erittäin eristettyyn

Välieristeenä käytetään 40 mm:n paksuista mineraalivillaa. Korkeaeristettyä ovea haluaville valmistamme sen 5 mm:n lämpökatkolla ja mineraalivillasta tehdyllä välieristeellä. Kutsumme korkeaeristettyä vaihtoehtoa nimellä Thermo 45. Voit tietysti valita myös täysin eristämättömän ratkaisun, jossa teräslevy on vain ulkopuolella.

Päästä valo sisään lasitetulla ovella

Valitse yksi tai useampi lasitettu osa tai miksei kokolasista ovea optimaalisen valonläpäisyn takaamiseksi. Taitto-ovet toimitetaan eristyslasilla D4-18, jonka U-arvo on 1,1 ja joka on asennettu luonnollisesta eloksoidusta alumiinista valmistettuihin kestäviin listoihin. Muita lasitustyyppejä voidaan asentaa pyynnöstä.

Valitse pintakäsittely ovellesi

EAB tarjoaa kolme vaihtoehtoa kääntöoven pintakäsittelyyn:

 • Vaihtoehto 1: Kuumasinkitty ovilehden runko ja teräsverhous
 • Vaihtoehto 2: Kuumasinkitty ovilehden runko polyesterimaalatulla teräslevyverhouksella erillisen värivalikoiman mukaan
 • Vaihtoehto 3: Maalauskäsittely kuumasinkitylle ovilehden rungolle ja teräslevyverhoukselle erillisen maalausohjelman mukaan

Mitkä värit sopivat sinulle ja yrityksellesi?

Oven väri voi muuttaa rakennuksen ulkonäköä – tarjoamme useita eri värejä vakiona.

 

INSPIRAATIOKUVAT

slagportar och vikprotar
slagportar och vikportar
slagport
slagportar och vikportar

KUINKA PALJON OVI MAKSAA?
OTA SELVÄÄ, PALJONKO KÄÄNTÖOVI MAKSAA

Hintapyyntö
EAB Västbo Transp -3

CE-merkityt teollisuusovet, jotka täyttävät vaatimukset

EAB:n taitto-ovet ovat CE-merkittyjä EU:n rakennustuoteasetuksen ja EU:n konedirektiivin mukaisesti. Kaikki tuotteet täyttävät ruotsalaisen ovistandardin SS-EN 13241-1 vaatimukset.

Ovi plus – lisää vaihtoehtoja

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Kutsumme tätä nimellä Ovi Plus.

Lue lisää ovi plus -vaihtoehdosta
 • Suunnittelu ja vaihtoehdot
 • Palvelu ja nopeus
 • Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa
 • Turvallisuus ja toiminta
 • Maksimimitat

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Sertifiointi

EAB on sertifioitu standardin EN 1090-1 mukaisesti ja täyttää siten teräsrakenteiden suorituskykyvaatimukset. EAB on sertifioitu myös standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

Referenssit

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Varusteet ja vaihtoehdot
teollisuusovet, yksityiskohta saranoista
 • Muovilaakereilla varustetut, voiteluvapaat ja hitsatut saranat.
 • Ovenkahva EAB-vakio
 • Sisäpuolinen salpakahvalukitus; DeJo 55100. Ikkunasalvat on varustettu riippulukkokorvakkeilla.
 • Suuret kääntöovet voidaan varustaa käyntiovilla ja ASSA-vakiolukolla 310-50 ilman avainpesää ja kahvalla 640 N. Muita lukkotyyppejä saatavana pyynnöstä.
Tiivistys ja karmit

Tiivistys

Kaikki tiivistelistat on valmistettu EPDM-kumista ja kiinnitetty ovenkarmin ja ovielementtien väliin oven sivukarmia ja lattiaa vasten

Karmit

EAB valmistaa ja pitää varastossa useita U- ja L-profiileja ja neliöputkia, jotka voidaan toimittaa tilauksesta.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä ovista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto