You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Kaikki projektissa on toiminut erittäin hyvin sekä rakennusurakoitsijan Granflo Byggen että EAB:n kanssa, joka toimitti ja asensi kaikki ovet heidän kauttaan. Olemme erittäin tyytyväisiä ja myös ylpeitä yhteistyöstä. Pidämme EAB:tä markkinajohtajana, joka voi myös toimittaa korkealaatuisia tuotteita täältä Smålandista. Saimme paljon kiitosta suosittelijoilta, joiden kanssa puhuimme, ja se herättää luottamusta.

– Daniel Pantzarfelt, Smart Yta -yrityksen osaomistaja


”Meillä on uskomattoman korkeat odotukset toimittajiemme suhteen, ja EAB ylittää ne. Kaikki on koko yhteistyön ajan toiminut saumattomasti, ja heillä on myös laadukkaimmat ovet”, Andreas Edvardsson, Granflo Byggen osaomistaja selittää. Toimitetut ovet olivat 78 neliosaista taitto-ovea, joissa oli yksi käyntiovi, yksi ikkunarivi ja joiden teräslevy oli maalattu siniseksi asiakkaan toiveiden mukaan.

”Valitsimme sinisen värin kaikille oville, koska oli tärkeää, että koko kiinteistön värit sopivat yritysprofiiliimme. Toisena vaatimuksena oli, että ovien tulee olla esteettisesti miellyttäviä ja kestää pitkään. Haluamme, että voimme kävellä ovien ohi 10–15 vuoden kuluttua ja yhä tuntea ylpeyttä siitä, miltä ne näyttävät”, jatkaa Smart Ytan Daniel.

– Det är oerhört roligt att vara med på Smart Ytas etableringsresa och vi hoppas såklart på ett fortsatt gott samarbete. Det känns väldigt bra att jobba med aktörer som även de prioriterar hållbarhet och långsiktighet i det de gör, säger Niklas Videll, säljare på EAB.

AD3I3094

TIETOJA SMART YTA -YRITYKSESTÄ

Smart Yta tarjoaa omistusoikeudella olevia terassitaloja, joissa omistaja ei maksa vuokraa ja joissa hänellä on oikeus lyödä oma leimansa ostamaansa tilaan. Yrittäjillä on myös mahdollisuus vähentää arvonlisävero rakennuskustannuksista. Ostajat ovat usein pienempiä yrityksiä, jotka tarvitsevat varastotilaa ja haluavat rakentaa arvoa yritykselleen, mutta voivat olla myös yksityishenkilöitä. Yritys on rakentanut perustamisestaan lähtien vuonna 2018 kolme kiinteistöä ja lisää on suunnitteilla, koska kunnat ja pienyrittäjät ovat osoittaneet suurta kiinnostusta.

www.smartyta.se