You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Termo-ovet

Runkorakenteiset ja korkeaeristetyt taitto- ja kääntöovet soveltuvat kaikkiin ympäristöihin, joissa korkeaeristetyille oville asetetaan suuria vaatimuksia. Vakaa hitsattu ja kuumasinkitty teräsrakenne mahdollistaa suurimmat lasileveydet. Kaikki ovet valmistetaan erityisvaatimustesi mukaan.

KESTÄÄ RAJUJA ISKUJA, LUNTA JA KYLMYYTTÄ

EAB:n termo-ovet ovat runkorakenteisia, ne kestävät rajuja iskuja ja ovat suoristettavissa. Ne on valmistettu 2-, 3-, 4-, 5- tai 6-osaisina ja suunniteltu käsi- tai sähkökäyttöön.

LÄMPÖKERROS JA ERISTYS

Termo-ovia on saatavana 5 mm:n lämpökerroksella ja mineraalivillasta valmistetulla välieristeellä.

LUPAUS 10 VUODEN TAKUULLA

Tiedämme, että ovemme kestävät ja pitävät, mitä lupaamme. Siksi mukana tulee aina 10 vuoden takuu riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

Kestää ankaria olosuhteita, lunta ja purevaa pakkasta

Termo-ovia on saatavana 5 mm:n lämpökerroksella ja mineraalivillasta valmistetulla välieristeellä.

Valitse rakenne

Taitto-ovemme runkorakenne on valmistettu hitsatuista teräsprofiileista, jotka kestävät kovia iskuja ja voidaan suoristaa. Ovet valmistetaan 2-, 3-, 4-, 5- tai 6-osaisina, joista voit valita sinulle parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Automaattiset taitto-ovet luotettavalla tekniikalla

Moottorikäyttöisissä taitto-ovissamme on pulssiautomaatio, jonka DAAB on erityisesti suunnitellut ovien, porttien ja puomien ohjaamiseen. Lisäkortit voidaan yhdistää helposti liikennevaloihin, porttikäytäviin ja rajoitettuun avaamiseen. Koneen käyttö on valmisteltu liitettäväksi laitteisiin, kuten painikekoteloon, avainohjauslaatikkoon, radiovastaanottimeen, kortinlukijaan ja koodilukkoon.

Ovilehdet ja verhous

Palo-oviemme karmit koostuvat hitsatuista, sinkityistä suorakulmaisista profiileista, ja ne on verhottu polyesterimaalatulla profiiliteräslevyllä. Teräsverhous on ruuvattu oven karmiin omilla erikoisruuveillamme, mikä tekee teräslevyn vaihtamisesta helppoa vaurion sattuessa.

Päästä valo sisään, mutta jätä kylmä ulkopuolelle

Sinun ei tarvitse tinkiä ulkonäöstä, kun valitset EAB:n korkeaeristetyn oven. Valitse yksi tai useampi lasitettu osa tai miksei kokolasista ovea optimaalisen valonläpäisyn takaamiseksi. Taitto-ovet toimitetaan eristyslasilla D4-18, jonka U-arvo on 1,1 ja joka on asennettu luonnollisesta eloksoidusta alumiinista valmistettuihin kestäviin listoihin. Muita lasitustyyppejä voidaan asentaa pyynnöstä.

Mitkä värit sopivat sinulle ja yrityksellesi?

Oven väri voi muuttaa koko rakennuksen ulkonäköä. Tämä on vakiintunut tosiasia ja tästä syystä olemme päättäneet tarjota useita värejä vakiona. Värit näkyvät vieressä. EAB tarjoaa kolme vaihtoehtoa taitto-oven pintakäsittelyyn:

 • Vaihtoehto 1: Kuumasinkitty ovilehden runko ja teräsverhousd
 • Vaihtoehto 2: Kuumasinkitty ovilehden runko polyesterimaalatulla teräslevyverhouksella erillisen värivalikoiman mukaan
 • Vaihtoehto 3: Maalauskäsittely kuumasinkitylle ovilehden rungolle ja teräslevyverhoukselle erillisen maalausohjelman mukaan

 

KUINKA PALJON OVI MAKSAA?
OTA SELVÄÄ KORKEAERISTETYN OVEN HINNASTA

Hintapyyntö
EAB Västbo Transp -3

CE-merkityt teollisuusovet, jotka täyttävät vaatimukset

EAB:n taitto-ovet ovat CE-merkittyjä EU:n rakennustuoteasetuksen ja EU:n konedirektiivin mukaisesti. Kaikki tuotteet täyttävät ruotsalaisen ovistandardin SS-EN 13241-1 vaatimukset.

Ovi plus – lisää vaihtoehtoja

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Kutsumme tätä nimellä Ovi Plus.

Lue lisää ovi plus -vaihtoehdosta
 • Suunnittelu ja vaihtoehdot
 • Palvelu ja nopeus
 • Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa
 • Turvallisuus ja toiminta
 • Maksimimitat

Referenssit

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Varusteet ja vaihtoehdot
teollisuusovet, yksityiskohta saranoista
 • Muovilaakereilla varustetut, voiteluvapaat ja hitsatut saranat.
 • Kuulalaakeriohjatut ohjaushelat tai kannattimet, jotka kulkevat C-profiileissa.
 • Lattiaohjain oven keskellä.
 • Sisäpuolinen salpakahvalukitus; DeJo 55100. Ikkunasalvat on varustettu riippulukkokorvakkeilla.
 • Termo-ovet voidaan varustaa käyntiovilla ja ASSA-vakiolukolla 310-50 ilman avainpesää ja kahvalla 640 N. Muita lukkotyyppejä saatavana pyynnöstä.
Tiivisteet ja karmit

Tiivisteet

Kaikki tiivistelistat on valmistettu EPDM-kumista ja ruuvattu ovenkarmin ja ovielementtien väliin karmia ja lattiaa vasten.

Karmit

Valmistamme ovenkarmit useista erityyppisistä U-profiileista, L-profiileista ja suorakulmaisista putkista tarpeidesi mukaan.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä ovista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto