You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
BIJ ELLOS ZIE JE EAB ZIJN DIVERSITEIT EAB

PAINOPISTE UUTEEN LOGISTIIKKAKESKUKSEEN

Viaredissa Boråsissa sijaitsevalla uudella logistiikkakeskuksella Ellos kokoaa suuren osan Ellos Home -liiketoiminnasta, omien kodinkalusteiden ja tekstiilien tuotemerkit yhteen paikkaan ja siirtyy neljästä pienemmästä varastosta yhteen suureen varastoon. Varaston lisäksi yritys on avannut tiloissaan myös tehtaanmyymälän. Me EAB:llä olemme iloisia ja ylpeitä, että saimme toimittaa teräsrakenteet, varastokalusteet ja turvaovet uuteen logistiikkakeskukseen.

Täydellinen ratkaisu

EAB on toimittanut rungot, seinät ja katon lähes 30 000 m²:n suuruiseen rakennukseen. Kiinteistön sisäinen vapaa korkeus on 10 metriä, ja se on rakennettu tulevaisuutta ajatellen. Pohjoinen pääty on jo valmisteltu laajennusta varten. Olemme toimittaneet myös kävelytason, pylväät ja teräslevyt ulkoiseen Ellos-tehtaanmyymälään. Runkojen ja siihen liittyvien toimitusten tilaajana on rakennus- ja kiinteistökehitysyritys Bockasjö.

Jonatan Eriksson_svartvit

HAASTAVA PROJEKTI

”Tämä on ollut todella erityinen projekti minulle, koska se on ensimmäinen logistiikkarakennus, jonka olen suunnitellut itse. Tämä rakennus on lähes kaksi kertaa suurempi kuin aiemmin yhdessä kollegoideni kanssa suunnittelemat rakennukset. Suunnitteluvaiheessa saattaa kärsiä putkinäköisyydestä, ja tuolloin mietin lähinnä tuotannon jatkamista ja projektin etenemistä. Vaikka olin rakennustyömaalla useita kertoja rakennusvaiheen aikana, tajusin oikeastaan vasta tarkastusvaiheen aikana ja sen jälkeen, kuinka valtava projekti se oli. Todella hauska projekti monine uusine haasteineen ja saatuine kokemuksineen”, sanoo Jonatan.

BIJ ELLOS ZIE JE EAB ZIJN DIVERSITEIT EAB

Teräsrunkojen lisäksi EAB on toimittanut Ellosin uuteen logistiikkakeskukseen myös varastokalusteita.

”Olen työskennellyt Ellosin kanssa monta vuotta ja olemme olleet heille yksi merkittävimmistä toimittajista pitkään. Tämä on erittäin mukava ja moderni laitos, jossa on monia erikoisratkaisuja, koska heillä on paljon tekstiili- ja huonekalulavoja. Ne ovat usein erikoispitkiä, ja niitä on paljon helpompi käsitellä mukautetulla kuormalavahyllyllä. Olemme ylpeitä voidessamme jälleen toimittaa suuren määrän varastokalusteita Ellosille Boråsiin”, toteaa Jörgen Svensson, EAB:n varastokalusteiden myyjä.

Ellos ei ainoastaan varastoi tavaroita kuormalavoilla, vaan sen varastossa on myös suuri määrä laatikoita. Sen vuoksi varastoon on asennettu useita verkkokuormatasoja, jotta sprinklerijärjestelmä voi toimia optimaalisesti tulipalon sattuessa.

EAB en ELLOS

”Meidän on itse asiassa kiittäminen Ellosia siitä, että alun alkaen aloimme toimittaa verkkokuormatasoja. Kun ensimmäinen yhteydenotto Ellosiin oli tapahtunut suhteemme alussa, he sisällyttivät verkkokuormatasot tarjouspyyntöönsä. Kun pystyimme toimittamaan ne, se oli pitkän ja positiivisen yhteistyön alku. Kuten aina, pyrimme kehittämään parhaan ratkaisun yhdessä asiakkaamme kanssa ja tässä tapauksessa osuimme oikeaan,” Jörgen toteaa.

5000 m²:n välitasoratkaisun ansiosta kiinteistön tila voitiin hyödyntää optimaalisesti ja tilaa oli vielä 10 lisäriviä kuormalavoille ja pientavarahyllyille. Kokonaistoimitus on antanut Ellosille noin 32 000 lavapaikkaa.

Monipuolisuus kaikilla liiketoiminta-aloilla

Rakennuksessa on myös 13 oviosastoltamme peräisin olevaa turvaovea. Olemme iloisia saatuamme mahdollisuuden toteuttaa näin monipuolisen projektin, joka sisältää komponentteja kaikilta kolmelta liiketoiminta-alueeltamme.

ellos logist center 1

TIETOJA ELLOSISTA

Ellos Group on Pohjoismaiden johtava verkkokaupparyhmä, johon kuuluvat yritykset Ellos, Jotex, Stayhard ja Homeroom. Yritys toimii tiiviissä yhteydessä miljoonien asiakkaidensa kanssa ja pyrkii jatkuvasti kehittämään ja tarjoamaan houkuttelevia muoti- ja taloustavaratuotteita koko perheelle. Ellos Groupissa asiakas on aina keskipisteessä. Ellos Group, jonka pääkonttori on Boråsissa, toimii kaikissa Pohjoismaissa. Ellos Groupilla on noin 550 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 2,6 miljardia SEK.

www.ellosgroup.se