You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.
Made in Sweden. Works worldwide.

TEHOKKAAMPI VARASTOJÄRJESTELMÄ

Kun AKS Lining Systems alkoi kasvaa ulos nykyisistä tiloistaan, se ei vain halunnut lisää tilaa seuraavaan tehtaaseen vaan myös tehokkaamman varastointijärjestelmän. Entisissä tiloissaan he käyttivät drive-in-varastointijärjestelmää, joka rajoitti raaka-ainevaraston kiertoa ja tarkoitti, etteivät he käyttäneet koko varastointikapasiteettia. Toinen ratkaistava ongelma oli, että kaikki raaka-aineet tuodaan maahan ja saapuvat tehtaaseen konteissa eikä vakiokokoisissa kuormalavoissa. Materiaali painaa paljon, noin 1500 kg lavaa kohden, ja saapuu jaettuna useille lavakoille.

Täydellinen ratkaisu

AKS Lining Systems -yrityksen projektipäällikkö työskenteli aikaisemmin varastokalustejärjestelmien parissa ja tunsi jo kuormalavojen käsittelyjärjestelmän. Hän otti yhteyttä Palianissa, Etelä-Afrikassa työskentelevään yhteistyökumppaniin Chris Welthageniin. Chris tajusi nopeasti, että Radioshuttle™ olisi täydellinen ratkaisu heille.

”Ajattelin heti, että Radioshuttle™ voisi tarjota heille enemmän joustavuutta varastossa ja sitä on myös turvallisempi käyttää, koska trukkia ei koskaan tarvitse ajaa lavahyllykäytävään. Näytin heille pari vertailuhanketta, jotka olemme aiemmin tehneet yhdessä EAB:n kanssa kahdelle Etelä-Afrikan suurimmalle elintarvikkeiden tukkuliikkeelle, ja he ymmärsivät nopeasti, että tämä oli sukkulajärjestelmien Rolls Royce”, Chris selittää.

chris_redigerad

VALMIS LAAJENTUMAAN

Toinen haaste hankkeessa oli, että raaka-aineen varastointiin oli varattu vain pienehkö tila, koska raaka-aine oli varastoitava käsittelykoneiden lähelle.

”Ongelman ratkaisemiseksi jaoimme varaston kahteen osaan heidän tarpeidensa mukaan, mutta molempia osia voidaan käyttää useisiin erilaisiin kuormalavakokoihin. Olemme myös valmistautuneet laajentamaan järjestelmää, jos AKS Lining Systems päättää laajentaa tehdasta. Sitä on myös mahdollista rakentaa korkeammalle ylöspäin ja saada enemmän varastotilaa samalle alueelle”, Chris sanoo.

Hanke valmistui kolmessa kuukaudessa, ja järjestelmä on siitä lähtien toiminut täysin suunnitelmien mukaisesti.

”Olemme yhdessä Chrisin kanssa toimittaneet useita asennuksia Etelä-Afrikkaan ja suhteemme on kestänyt pitkään. Hän on pätevä ja kokenut. Erittäin hyvä Radioshuttle™-lähettiläs”, toteaa Håkan Gedda, EAB:n Radioshuttle™-myyjä.

Cape Town, South Africa EAB Built to last

TIETOJA AKS LINING SYSTEMS -YRITYKSESTÄ

AKS Lining Systems on valmistanut korkealaatuisia kestomuovituotteita vuodesta 2002 lähtien ja toimii erittäin erikoistuneilla mutta laajenevilla korroosiosuojakalvoja (CPL) ja geomembraanivuorauksia valmistavilla markkinoilla. Toimipaikkamme on Cape Town Etelä-Afrikassa, ja toimitamme tuotteita paikallisille markkinoille sekä eteläisen Afrikan kehitysyhteisön alueelle ja viemme yli 30 maahan ympäri maailmaa.

www.aks.co.za