You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Oatly tarvitsi apua voidakseen vapauttaa enemmän varastotilaa, tilaa, jota yritys ehdottomasti tarvitsi. Sitten valinta osui Radioshuttle™-järjestelmään. Se, että Radioshuttle™-järjestelmällä oli dokumentoitu kokemus toimimisesta eri lämpötila-alueilla, oli Oatlylle sekä vaatimus että suuri pluspuoli ja yksi syy siihen, miksi valinta osui juuri Radioshuttle™-järjestelmään.

”Olemme työskennelleet Oatlyn kanssa 10 vuotta, ja he ovat suurenmoinen ja jännittävä asiakas. Vuosien varrella olemme piirtäneet, suunnitelleet ja asentaneet sekä kuormalavahyllyjä että Radioshuttle™-järjestelmän. Oatly on käyttänyt patentoitua Radioshuttle™-järjestelmäämme jo useiden vuosien ajan ja on edelleen erittäin tyytyväinen, mikä tietysti kertoo paljon ja on todella ilo kuulla”, sanoo Magnus Ullerås, projektipäällikkö ja myyjä, Radioshuttle™.

MAGNUS OLIN, OATLYN VARASTOPÄÄLLIKKÖ

”Yhteistyömme on aina toiminut uskomattoman hyvin ja olemme erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun. Radioshuttle™ auttaa meitä vapauttamaan paljon tilaa, mikä on hämmästyttävää ja helpottaa jokapäiväistä elämäämme. Radioshuttle™ on onnistunut kehittämään kestäviä ratkaisuja. Toivon joka vuosi joululahjaksi vielä kaksi Radioshuttle™-järjestelmää, joten katsotaan, mitä joulupukki tuo tänä vuonna.”

”Toivon joka vuosi joululahjaksi enemmän Radioshuttle™-järjestelmiä, joten katsotaan, mitä joulupukki tuo tänä vuonna.”

Magnus Olin, Oatly

Oatly on olemassa vain yhdestä syystä. He haluavat helpottaa ihmisten syömistä ja juomista, jotta he tuntevat olonsa hyväksi eikä heidän tarvitsisi kantaa huolta maapallon luonnonvaroista. 90-luvulla tutkijat tekivät vallankumouksellisen löydön, jonka mukaan luonnolliset entsyymit voivat muuntaa runsaskuituisen kauran ravitsevaksi nestemäiseksi elintarvikkeeksi – täydellisesti ihmisille sopiva. Nykyään Oatly myy kaikkea erilaisista kaurajuomista ja -jogurteista jäätelöön (valmistettu tietysti kaurasta). Tuotanto, varasto ja pääkonttori sijaitsevat Landskronassa.