suomi Meny

UUTISET & REFERENSSIT

EAB North America is a success story!

Kampanj Maxipacker North America 700X467

EAB:n Pohjois-Amerikan markkinoille tuloa voidaan kuvata sanalla menestystarina ”success story”. EAB North America –yhtiö perustettiin lokakuussa 2014 ja Radioshuttle System –konsepti lanseerattiin PRO Mat –messuilla (Pohjois-Amerikan suurimmilla materiaalinkäsittely ja logistiikkamessuilla) maaliskuussa 2015. Alun jälkeen on luotu koulutettu jälleenmyyjäverkosto kattavine jälkimarkkinointipalveluineen ja myyty 60 000 lavapaikan edestä hyllystöjä, joita operoidaan Radio Shuttle –laitteilla.

Peter McCarthy, EAB North American toimitusjohtaja
”Toimintamme on lähtenyt käyntiin upeasti. Radioshuttle System –konsepti on materiaalikäsittelynalan nopeimmin kasvava tuoteuutuus, joka on nähty markkinoilla. Tehostamiseen ja toiminnallisuuteen liittyvät tarpeet huomioiva Radio Shuttle sopii erinomaisesti Yhdysvaltojen ja Kanadan markkinoiden eniten kasvaville varastotyypeille. Konseptin mukaisia järjestelmiä toimitetaan kuiva- ja viileävarastojen lisäksi pakkasvarastoihin.

Oikeat yhteistyökumppanit ja laaja jälleenmyyjäverkosto
”Onnistumiseen ei riitä pelkän järjestelmän myyminen. Pohjois-Amerikan markkinat ovat valtavat ja siksi vaaditaankin oikeita yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä, jotka pystyvät palvelemaan asiakasta kokonaisvaltaisesti yhteydenotosta jälkimarkkinoihin. Järjestelmän myynnin lisäksi yhteistyökumppaniverkostoa on koulutettu huolehtimaan pienimmätkin yksityiskohdat. Asiakkaan on luotettava, että asiat hoidetaan sijainnista riippumatta EAB:n korkealle asetettujen laatukriteereiden mukaisesti.

50 km kuormalavoja
”Tähän päivään mennessä tilauksia on rekisteröity 60 000 lavapaikan edestä. Laajuutta kuvastaa, että lavapaikkamäärä vastaa 50 km:n pituista kuormalavajonoa ja tämä on vasta alkua … Olemme todenneet, että toimitukset EAB:n Ruotsin tehtaalta ovat toimineet täydellisesti.”

Kasvamme edelleen
”Vuoden 2016 aikana asennamme järjestelmiä Yhdysvaltojen keskilännen ohella koillis-, kaakkois- ja länsiosassa. Kasvu jatkuu Kanadassa uusien projektien lisäksi olemassa olevien asiakkaiden laajennusten myötä. Organisaatiota kehitetään palkkaamalla tekniikkaan ja projektinhallintaan perehtyneitä henkilöitä. Toisin sanoen EAB North American matka on vasta alussa !”

Kampanj Utlast North America 700X467

Radioshuttle System -tuotteet valmistetaan EAB:n tehtaalla Smålandsstenarissa, josta ne kuljetetaan edelleen Pohjois-Amerikkaan. Kuvassa EAB-tiimi lastaamassa konttia määränpäänä "over there".

Kampanj Peter Blake North America 700X467

Blake Dawson, EAB North American suunnittelu- ja projektivastaava, ja Peter McCarthy, EAB:n toimitusjohtaja.


VIIMEISIMMÄT UUTISET

Täytä tiedot, mikäli haluat uutiskirjeemme.

Select Prenumeration

FILMI MEISTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Käytämme evästeitä tällä verkkosivustolla parantaaksemme käyttökokemustasi. Jos jatkat navigointia, hyväksyt nämä evästeet Lue lisää Ymmärrän