You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Palo-ovet

EAB:n palo-ovi SPN sisäkäyttöön on paloluokiteltu ja erittäin kestävä ovi, joka kestää kovimmatkin olosuhteet sinkityn, hitsatun karmin ansiosta. Valmistamme sen täysin antamiesi mittojen ja mahdollisten lasiosien mukaisesti.

KUUMASINKITTY JA KESTÄVÄ

Palo-ovissamme on runkorakenteinen sinkitty rakenne, ja se on erittäin joustava mittojen suhteen.

OVENKARMI JA KOKOONPANO

Ovenkarmi on valmistettu 3 mm:n suorakulmaisesta profiilista. Oven kummallakin puolella on 1,25 mm:n alumiinisinkkipinnoitettu teräslevy. Mukana toimitetaan M16-karmipultit palo-oven asennusta varten.

LUPAUS 10 VUODEN TAKUULLA

Tiedämme, että ovemme kestävät ja pitävät, mitä lupaamme. Siksi mukana tulee aina 10 vuoden takuu riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

Paloluokitukset

Turvaa tilasi ennen kuin sattuu onnettomuus. Palo-ovi täyttää paloluokitukset EL 15, E 30 ja E 60.

ståldörr

Räätälöi palo-ovi tarpeidesi mukaan

Räätälöimme palo-ovesi täysin antamiesi mittojen ja erityisvaatimusten mukaan.

Ovilehdet ja verhous

Palo-oviemme karmit koostuvat hitsatuista, sinkityistä suorakulmaisista profiileista, ja ne on verhottu sileällä teräslevyllä tai polyesterimaalatulla profiililevyllä. Teräsverhous on ruuvattu oven karmiin omilla erikoisruuveillamme, mikä tekee teräslevyn vaihtamisesta helppoa vaurion sattuessa.

EAB 2013 06 -85

Eristys

Palo-ovessa on vakioeristys, jonka materiaali on 40 mm:n paksuista mineraalivillaa.

säkerhetsdörr

Päästä valo sisään mutta pidä tuli poissa

Sinun ei tarvitse tinkiä ulkonäöstä, kun valitset EAB:n palo-oven. Lisää lasiosa, jotta valo pääsee tilaan esteettä.

Valitse pintakäsittely palo-ovellesi

EAB tarjoaa kolme vaihtoehtoa palo-oven pintakäsittelyyn:

  • Vaihtoehto 1: Kuumasinkitty ovilehden runko ja teräsverhous
  • Vaihtoehto 2: Kuumasinkitty ovilehden runko polyesterimaalatulla teräslevyverhouksella erillisen värivalikoiman mukaan
  • Vaihtoehto 3: Maalauskäsittely kuumasinkitylle ovilehden rungolle ja teräslevyverhoukselle erillisen maalausohjelman mukaan

Ovi plus – lisää vaihtoehtoja

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Kutsumme tätä nimellä Ovi Plus.

Lue lisää ovi plus -vaihtoehdosta
  • Suunnittelu ja vaihtoehdot
  • Palvelu ja nopeus
  • Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa
  • Turvallisuus ja toiminta
  • Maksimimitat

Built to Last®

Rakennettu kestämään on lupaus, jonka annamme asiakkaillemme, työntekijöillemme, toimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme tuotteidemme vankasta rakenteesta.

Lue lisää lupauksestamme: Built to Last®

Engineering Principles

EAB:n Engineering Principles kuvaavat yksityiskohtaisesti, mikä saa ratkaisut kestämään pitkällä aikavälillä.

Lue lisää, miksi tuotteemme kestävät

Sertifiointi

EAB on sertifioitu standardin EN 1090-1 mukaisesti ja täyttää siten teräsrakenteiden suorituskykyvaatimukset. EAB on sertifioitu myös standardien ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesti.

referenssit

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Asiakirjat

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä ovista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto