You are using an outdated browser, we highly recommend that you use a modern browser (Chrome, Firefox, Edge etc.) to get the full experience of this website.

Turvaovet

EAB:n manuaaliset turvaovet tunnetaan lujuudestaan ja luotettavuudestaan. Jokainen ovi valmistetaan omassa tehtaassamme Smålandsstenarissa tarkan laadunvalvonnan alaisena. Aivan kuten muidenkin tuotteidemme yhteydessä, voit valita suuresta valikoimasta mittoja, pintakäsittelyjä, lasitettuja osia ja paljon muuta.

RAKENNETTU VAATIMUSTEN TÄYTTÄMISEKSI

EAB:n turvaovet täyttävät murtosuojattujen teollisuusovien vaatimukset.

KESTÄÄ KOVIA ISKUJA JA SUORISTUKSEN

Taitto-ovemme runkorakenne on valmistettu hitsatuista teräsprofiileista, jotka kestävät kovia iskuja ja voidaan suoristaa. Ne on valmistettu 2-, 3-, 4-, 5- tai 6-osaisina ja suunniteltu käsikäyttöön. Maksimimitat ovat 6000 x 8000 mm.

LUPAUS 10 VUODEN TAKUULLA

Tiedämme, että ovemme kestävät ja pitävät, mitä lupaamme. Siksi mukana tulee aina 10 vuoden takuu riippumatta siitä, minkä ratkaisun valitset.

Murtosuojatut ovet

EAB:n turvaovet täyttävät murtosuojattuja teollisuusovia koskevan standardin SSF 1074 numero 1, luokka 2, vaatimukset, kun ne on kiinnitetty vähintään kahdella riippulukolla, alin luokka 3 standardin SSFN 014 mukaisesti. Ovet ovat CE-merkittyjä EU:n rakennustuoteasetuksen mukaisesti ja täyttävät ruotsalaisen standardin SS-EN 13241-1 vaatimukset.

Valitse rakenne

Taitto-ovemme runkorakenne on valmistettu hitsatuista teräsprofiileista, jotka kestävät kovia iskuja ja voidaan suoristaa. Ovet valmistetaan 2-, 3-, 4-, 5- tai 6-osaisina, joista voit valita sinulle parhaiten soveltuvan ratkaisun. Maksimimitat ovat 6000 x 8000 mm.

Ovilehdet ja verhous

Palo-oviemme karmit koostuvat hitsatuista, sinkityistä suorakulmaisista profiileista, ja ne on verhottu polyesterimaalatulla profiiliteräslevyllä. Teräsverhous on ruuvattu oven karmiin omilla erikoisruuveillamme, mikä tekee teräslevyn vaihtamisesta helppoa vaurion sattuessa.

Valitse eristys

Taittuvissa turvaporteissa käytetään välieristyksenä mineraalivillaa, jonka paksuus on joko 40 tai 60 mm.

Päästä valo sisään mutta pidä murtovarkaat loitolla

Sinun ei tarvitse tinkiä ulkonäöstä, kun valitset EAB:n turvaoven. Valitse yksi tai useampi lasitettu osa optimaalisen valonläpäisyn takaamiseksi. Ovet toimitetaan P5A-eristyslämpölaseilla, jotka on asennettu teräsrunkoihin.

Mitkä värit sopivat sinulle ja yrityksellesi?

Oven väri voi muuttaa koko rakennuksen ulkonäköä. Tämä on vakiintunut tosiasia ja tästä syystä olemme päättäneet tarjota useita värejä vakiona. Värit näkyvät vieressä. EAB tarjoaa kolme vaihtoehtoa taitto-oven pintakäsittelyyn:

 • Vaihtoehto 1: Kuumasinkitty ovilehden runko ja teräsverhous
 • Vaihtoehto 2: Kuumasinkitty ovilehden runko polyesterimaalatulla teräslevyverhouksella erillisen värivalikoiman mukaan
 • Vaihtoehto 3: Maalauskäsittely kuumasinkitylle ovilehden rungolle ja teräslevyverhoukselle erillisen maalausohjelman mukaan

 

 

Kun toiminto tapaa muotoilun

Me EAB:llä luomme joka päivä konkreettisia todisteita siitä, että kestävän ja toiminnallisen oven ei tarvitse olla tylsä. 50 vuoden kokemuksella ovien valmistuksesta osaamme muotoilun, toiminnan ja kestävyyden yhdistämisen taidon. Lue lisää Designline-konseptistamme, joka antaa sinulle rajattomia mahdollisuuksia räätälöidä ovesi.

Räätälöi ovesi

INSPIRAATIOKUVAT

Vikport antracit

KUINKA PALJON OVI MAKSAA?
SELVITÄ, KUINKA PALJON TAITTUVA TURVAOVI MAKSAA

Hintapyyntö
EAB Västbo Transp -3

CE-merkityt teollisuusovet, jotka täyttävät vaatimukset

EAB:n taitto-ovet ovat CE-merkittyjä EU:n rakennustuoteasetuksen ja EU:n konedirektiivin mukaisesti. Kaikki tuotteet täyttävät ruotsalaisen ovistandardin SS-EN 13241-1 vaatimukset.

Ovi plus – lisää vaihtoehtoja

Kun käännyt EAB:n puoleen, et saa vain ovea tai oviratkaisua. Autamme sinua matkan kaikissa vaiheissa konseptista valmiiksi asennettuun tuotteeseen, ja koska suunnittelutiimi ja tuotantoryhmä ovat saman katon alla, tämä takaa erittäin suuren joustavuuden oven suunnittelussa. Kutsumme tätä nimellä Ovi Plus.

Lue lisää ovi plus -vaihtoehdosta
 • Suunnittelu ja vaihtoehdot
 • Palvelu ja nopeus
 • Pitkä kestävyys pohjoismaisessa ilmastossa
 • Turvallisuus ja toiminta
 • Maksimimitat

Referenssit

EAB oli alusta alkaen osa Smart Ytas -yrityksen perustamismatkaa. Matkaa, joka alkoi lähes kaksi vuotta sitten. Asiat alkoivat edetä nopeasti. Yhdeksän kuukautta rakennuksen ensimmäisen lapionpiston jälkeen toimitilat myytiin ja olivat muuttovalmiita. Yritys on nyt rakentanut yhteensä kolme kiinteistöä, joissa kussakin on 26 liikehuoneistoa, ja lisärakennuksia on suunnitteilla. Smart Yta -yritykselle on sen vuoksi erittäin tärkeää tehdä yhteistyötä toimittajien kanssa, jotka tarjoavat korkeaa laatua koko prosessin ajan ja tuotteita, jotka kestävät pitkään.

Lue koko tapaus

Alexander ja Philip Malmnäsin luona idyllisessä Lilla Hårsabäcks Gårdissa Våxtorpin ulkopuolella tunnet olosi heti kotoisaksi. Kun he muuttivat tänne vuonna 2008, suunnitelmana oli investoida lypsykarjaan, minkä he myös tekivät ensimmäiset seitsemän vuotta.

Lue koko tapaus

Anders Åstmar perusti vuonna 1970 Anderstorpissa sijaitsevan Däckcenter-liikkeen, mutta hänen poikansa Henrik on omistanut sen vuodesta 2007. Tällä hetkellä heillä on kolme työntekijää. Däckcenterissä on myös rengashotelli, jossa nykyään säilytetään noin 900 auton renkaat. Tilat rakennettiin vuonna 1982 ja ovet hankittiin EAB:ltä, kaksi käsikäyttöistä sisäänpäin aukeavaa peltiverhouksella varustettua taitto-ovea. Siihen aikaan asennetut ovet olivat epätavallisen suuria, 3,6 metriä leveitä ja noin 5 metriä korkeita. Nykyään ne ovat osoittautuneet ihanteellisiksi mitoiksi, sillä nyt myös nykyaikaiset kuorma-autot, jotka ovat huomattavasti korkeampia kuin 80-luvulla, voivat ajaa helposti sisään.

Lue koko tapaus

Tekniset tiedot

Varusteet ja vaihtoehdot
teollisuusovet, yksityiskohta saranoista
 • Muovilaakereilla varustetut, voiteluvapaat ja hitsatut saranat.
 • Kuulalaakeriohjatut ohjaushelat tai kannattimet, jotka kulkevat C-profiileissa.
 • Lattiaohjain oven keskellä.
 • Sisäpuolinen salpakahvalukitus; DeJo 55100. Ikkunasalvat on varustettu riippulukkokorvakkeilla.
 • Turvaovia ei voida toimittaa käyntiovella.
Tiivistys ja karmit

Tiivistys

Kaikki tiivistelistat on valmistettu EPDM-kumista ja kiinnitetty ovenkarmin ja ovielementtien väliin oven sivukarmia ja lattiaa vasten

Ovenkarmit ja -pielet

EAB valmistaa ja pitää varastossa useita U- ja L-profiileja ja neliöputkia, jotka voidaan toimittaa tilauksesta.

 

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä

Laajalla kokemuksellamme kaikentyyppisistä ovista autamme sinua mielellämme löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Kim Weizmann

Myynti & projektinjohto