Hyllstall

Monien mahdollisuuksien pientavarahyllyt

EAB:n pientavarahyllyt seisovat vakaasti lattialla huojumatta suuntaan tai toiseenkaan. Hyllyn salaisuus piilee sen rakenteessa: päädyissä, hyllytasoissa, kannattimissa ja takatuennassa, jotka yhdessä tekevät hyllystä erittäin tukevan. Tuote on vankka valinta, kun etsii moniin käyttötarkoituksiin sopivaa, kestävää pientavarahyllyä.

Rakenna pientavarahyllyistä kapeakäytävä, siirto- tai kerroshyllyistä muodostuva varasto

Pientavarahyllymme ovat erinomaisia ratkaisuja – oli kyseessä sitten muutaman välikön hyllystö tai tuhansien hyllymetrien poimintavarasto kahdessa kerroksessa. Hyllystä saa rakennettua esimerkiksi korkean kapeakäytävävaraston hyödyntämällä varastotilan koko korkeuden. Pientavarahyllyt voidaan asentaa myös vaunujen päälle ja säästetään huomattavasti tilaa. Hyvä vaihtoehto on rakentaa pientavarahyllyistä kerroshylly tai asentaa hyllyjen päälle välitaso, jolloin saadaan vapautettua yksi lattiataso lisää.

Kerromme mielellämme lisää erilaisista hyllyratkaisuista ja neuvomme viisaat niksit erilaisten varastotilojen hyödyntämiseen.

Oma tuotanto alusta loppuun

EAB valmistaa pientavarahyllyt ja muut varastokalusteet omalla tehtaallaan alusta loppuun. Näin koko tuotantoprosessi pysyy yksissä käsissä aina materiaalien valinnasta tilauksen pakkaamiseen ja lähetykseen. Toimituksemme ovat luotettavat, ympäri maan kattavat. Meiltä saat varmasti sellaisen hyllyn kuin olet tilannutkin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!