CubicMeiltä tilaat lujarakenteiset

syväkuormaushyllyt

EAB:n Cubic-syväkuormaushyllyt ovat varsinaisia tilaihmeitä. Niillä voidaan varastoida kuormalavoja niin paljon, että varaston tilavuudesta saadaan käytettyä jopa 80 %. Lattia-ala ja huonekorkeus hyödynnetään maksimaalisesti.

Syväkuormaushyllyt lujilla liitoksilla ja muilla laatuominaisuuksilla

Syväkuormaushyllyjemme perustana ovat tukevat pulttiliitokset. Hyllyihin asennetaan lavaohjain, joka helpottaa kuormalavan asettamista hyllystöön. Kannatinkiskot ja konsolit mahdollistavat lavan asettumisen automaattisesti oikeaan asentoon. Lisätietoja kuormaushyllyistä saat sivulta löytyvistä esitteistä, toki myös ottamalla yhteyttä meihin.

Tuotteet, jotka on rakennettu kestämään

EAB: Built to last -tavaramerkki kuvaa hyvin tuotteidemme valmistusta sekä tapaamme palvella asiakkaita. Pidämme tarkoin silmällä valmistuksen laatua aivan tuotteen ensimetreiltä siihen pisteeseen saakka, että asiakas saa tilauksensa. Koko tuotantoprosessi tapahtuu omalla tehtaallamme, omissa käsissämme. Näin pystymme valvomaan parhaiten valmistuksen ja tuotteittemme laatua sekä toimituksia.

Parhaita varastoratkaisuja alan pioneerilta

Meillä on pitkä kokemus syväkuormaushyllyjen ja muiden varastokalusteiden valmistuksesta. Ideoimme sinulle parhaat tuoteratkaisut ja autamme hahmottelemaan fiksun varastoratkaisun, joka hyödyntää jokaisen neliön ja kuution tehokkaasti. Muista tutustua myös muihin tuotteisiimme ja hyllyjen lisävarusteisiin.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Djupstapling 500X374