GrenstallUlokehyllyt Pohjoismaiden

johtavalta valmistajalta

EAB tarjoaa Pohjoismaiden laajimman ulokehyllyvalikoiman. Olemme alueen johtava ulokehyllyjen valmistaja, ja tarjontamme on niin kattava, että jokainen asiakas löytää varmasti itselleen juuri sopivan, toimivan ratkaisun varastointitarpeisiinsa. EAB:n ulokehyllyt tarjoavat laatua parhaimmillaan: ne täyttävät eurooppalaisen FEM 10.02.09 koodin vaatimukset. Hyllyt merkitään myös EN 1090-1 mukaisesti.

Monia vaihtoehtoja moniin tarpeisiin

Perusvalikoimamme sisältää useita vaihtoehtoja 1- ja 2-puolisista ulokehyllyistä; raskaille ja kevyille kuormituksille sekä pitkille että lyhyille tavaroille. Asiakaskohtaiset, räätälöidyt ratkaisut ovat meille itsestäänselvyys. Tapoja toteuttaa on monia – autamme ideoimaan sen parhaan juuri sinulle.

Ulokehyllyt tarkasti ja laadukkaasti valmistaen

Kaikki hyllyt ja muut varastokalusteet sekä tuotteet valmistetaan tarkkuutta ja laatua kunnioittaen. Laatu kulkee läpi tuotteen valmistuksen aina suunnittelusta ja materiaalin valinnasta toimituksiin, lähetyksiin sekä asennuksiin. Vastaamme itse koko tuotantoprosessista, joka tapahtuu omalla tehtaallamme Ruotsissa. Laajasta varastosta toimitukset onnistuvat nopeasti koko Suomen alueelle.
Muista tutustua myös ulokehyllyjen laajaan lisävarustevalikoimaan sekä muihin varastokalusteisiin. Kerromme mielellämme lisää, miten saavutetaan järkevät ja toimivat varastoratkaisut sekä niiden tuomat edut.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Aika Rakentaa